Connect with us
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Luna martie este cea mai periculoasă din an

Spiritualitate

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Luna martie este cea mai periculoasă din an

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici de la Antena 3, au explicat de ce luna martie este cea mai periculoasă lună din an.

Lidia Fecioru a dezvăluit faptul că se spune că luna martie este cea mai mistică din an. Se spune că este o lună a magiei. De fiecare dată în martie avem postul Paștelui, indifernt dacă sărbătoarea pică mai devreme sau mai târziu în anul acela. Se spune că trebuie să facem curățenie în suflet, în gând, deoarece aduce liniște. Se cheamă preotul pentru a face sfeștanie.

Se citește o slujbă specială pentru membii familiei, pentru cei care intră în casă. Pentru că cel puțin 8 ore stăm în casă. Acolo unde ne este locul, deci trebuie să facem curățenie.

Este bine să facem o rugăciune, să spunem ce simte sufletul nostru.

Societatea își pierde umanitatea. Există multă ennergie negativă acumulată în oameni. În luna martie se acumulează cele mai multe energii negative. Întotdeauna s-a pomenit asta.

CITEȘTE ȘI: Mihai Voropchievici a dezvăluit ce te face irezistibil în funcție de zodie în 2018

CITEȘTE ȘI: Mihai Voropchievici a dezvăluit care este zodia căreia îi va merge PERFECT până la finalul anului: „Posibilități fără sfârșit pentru ei!”

Și Mihai Voropchievici a explicat de ce luna martie este cea mai periculoasă din an. Acest lucru se întâmplă deoarece ieșim din iarnă, am acumulat energii mai puțin benefice. Omul nu mai știe, acumulează atâta răutate, încât trebuie să o elimine. Luna martie e pasajul de trecere, e o lună de post. Este a treia lună din an. Face trimitere la Sfânta Treime: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. În martie, oamenii devin mai vulnerabili.

Unii oameni s-au născut să facă rău. În fiecare lună se naște un geniu al răului. Sunt niște oameni care au o plăcere de a dezbina. Merg pe principiul ”dezbină și cucerește!”. Mai sunt și oameni care lucrează cu lumină. Pe ei Dumnezeu îi răsplătește.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top