Connect with us
Maria Ghiorghiu, premoniții alarmante pentru un cunoscut actor

Spiritualitate

Maria Ghiorghiu, premoniții alarmante pentru un cunoscut actor

Maris Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv vine cu noi dezvăluiri. Maria Ghiorghiu vine cu noi premoniții alarmante care, de data aceasta, vizează în mod direct un mare actor român.

Femeia are vești sumbre pentru un actor român și povestește că acesta a mai trecut și prin alte supărări și probleme.

Celebra prezicătoare vine cu vești sumbre, susținând că acest mare actor al României se va lovi de serioase probeme de sănătate – cu precădere, probleme ale inimii.

„În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea un om de mare valoare a TEATRULUI românesc.

Acest om de mare valoare a TEATRULUI românesc deja a trecut prin multe supărări și tragedii, și iată că, din nefericire, toate aceste supărări i-au slăbit sănătatea trupească,mai precis, sănătatea inimii.

Maria Ghiorghiu, premoniții sumbre despre un actor român

Deci, îl văd căzut pe partea stânga, se ține cu mâinile de partea inimii și are faţa transfigurată de durere și de faptul că nu mai putea respira.

Mă privea în ochi și parcă voia să spună ceva, dar nu mai putea.

Prieteni dragi, acest om are inițialele numelui și prenumelui așa:

„F. C. ”

Eu nu pot să-i dau numele întreg, pentru a nu fi acuzată că-i stric imaginea sa publică sau cariera sa în Teatru și la alte activități TV.

Mă rog la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului că să-l întărească sufletește și trupește și să-i dăruiască multă sănătate și pe cât se poate multe bucurii.

Citește și Maria Ghiorghiu a primit mesaje de dincolo de la Denisa Răducu, Stela Popescu și Ileana Ciuculete: „Ea nu se aștepta să moară…”

Eu îl respect tare mult și-l admir în tot ce face pentru noi publicul care-l iubim”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.

2 Comments

2 Comments

  1. Magdalena Paula Mitrea

    2018-07-24T14:40:18+03:00 at 14:40

    Degeaba il apreciati , daca ii” bagati mortul în casa.”
    Nu este normal ce faceti.Orice om căruia i se spune asa ceva, deja subconștientul lui lucreaza.Si daca nu moare el, il omorati dvs.Lasati oamenii in pace, chiar dacă este asa, cum poti sa ii spui cuiva ca va muri? Cu ce va ajuta?

  2. Ovidiu remus

    2018-07-22T14:51:48+03:00 at 14:51

    Plătită de psd …Când nu o sa mai apari atunci va fi un semn ca poporul începe sa se însănătoșească. Te pozezi cu icoane în spate dar ai tendințe malefice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top