Connect with us
Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2020: Urări, sms-uri și felicitări pentru cei dragi

Spiritualitate

Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2020: Urări, sms-uri și felicitări pentru cei dragi

Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2020. Luni, 29, sute de mii de români își serbează onomastica cu ocazia Sfinților Apostoli Petru și Pavel. Vă prezentăm cele mai frumoase urări, sms-uri, mesaje și felicitări de „la mulți ani” cu ocazia acestei zile de sărbătoare.

Peste 500.000 de mii de români își celebrează onomastica. Dintre aceștia, 375.222 sunt bărbaţi, iar 135.042 – femei.

Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2020: Urări, sms-uri și felicitări pentru cei dragi

Cele mai frecvente nume întâlnite la bărbaţi sunt Petru, Petre şi Paul. Dintre femeile care îşi sărbătoresc onomastica, cele mai multe poartă numele de Paula, Petronela şi Petruţa.

Iată cele mai frumoase mesaje de Sf.Petru și Pavel pentru mama, tata, frate, sora, soție, soț, bunică, bunic, verișoară, văr, iubită, iubit, prieten/ă, nașă, soacră, colegi și pentru toți cei dragi.

Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2020 – SMS-uri frumoase

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”

La mulţi ani şi fie ca Sfânţii Petru şi Pavel să te călăuzească mereu!

„Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Petrică!”

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

Citește și: Sfinții Petru și Pavel, tradiții și obiceiuri. Ce nu ai voie să faci pe 29 iunie, sub nicio formă

„Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi!”

Mesaje de Sf. Petru și Pavel  – Urări de la mulți ani

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Petru, îţi urez multă sănătate şi fericire.

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Petre!”

Cu ocazia zilei Sfinţişorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

„Dragă Petru, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Petrişor!”

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

Fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita! La Multi Ani !

Felicitări de Sfinții Petru și Pavel

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele rostite si nerostite ! La multi ani !

„Dragă Paul, de ziua numelui tău îți doresc să rămâi mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pâmânt! La multi ani! ”

„De ziua ta, Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfântul Petru! ”

„De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La multi ani încununați de succes! ”

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Îți doresc să zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La multi ani, de Sfinții Petru și Pavel!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top