Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil. Urări de „la mulți ani” pentru cei dragi

Ultimul update: marți 7 noiembrie 2017 17:41 Data publicării: marți 7 noiembrie 2017 17:43

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil. Cele mai frumoase urări, mesaje, sms-uri și felicitări de Mihail și Gavril. Urări de „la mulți ani” pentru mamă, tată, frate, soră, iubit, iubită, soț, soție, bunici, soacră, colegi, prieteni.

La mulți ani, Mihai, Gabriel, Mihaela, Gabriela și tuturor sărbătoriților

Mai mult de 1.3 milioane de români își serbează onomastica în data de 8 noiembrie. Cele mai întâlnite nume sunt Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela. Alte nume întâlnite în rândul sărbătoriților sunt Mihail, Gavril, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă.

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil. Urări, sms-uri și felicitări

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Gabi!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Gabriela!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani, Mihai!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

Fie ca sfintii ce te protejează să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!

Citește și: Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil – 8 noiembrie. Ce să nu faci în această zi

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Mesaje de Sf. Mihail și Gavriil pentru familie și prieteni

La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

Gabriel(a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos. Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani, Gabriel!

O zi frumoasa si o viata plina de bucurii. La multi ani, Gabriel!

Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil. Urări frumoase

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si dreptatii sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai!

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavril să-ţi lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata! La multi ani, mama!

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta! La mulți ani, tata!

De Sfinţii Mihail şi Gavril, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani, mamă soacră!

Cineva acolo sus te iubeşte, cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani, dragă bunică!

Cu ocazia sărbatorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani, dragul meu prieten!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească! La mulți ani, dragul meu frate/draga mea soră.

Sursa: Huff.ro
Comentarii