Mihai Voropchievici: Numerele karmice care îți arată ce ai greșit în altă viață

Ultimul update: joi 20 aprilie 2017 09:36 Data publicării: sâmbătă 15 aprilie 2017 20:18

Număr karmic 4: In viata anterioara au fost lenesi iar acum trebuie sa munceasca din greu. Trebuie sa fie mult mai buni cu cei din jur. Altfel vor avea o viata anevoiasa. I se impune sa fie perseverent iar bogatia va veni cand se vor descurca singuri.

Număr karmic 5: Viata lui anterioara a fost plina de desfrău. Toate bucurille vietii au fost la indemana lui. Acum trebuie sa fie un virtuos, sa facă sacrificii pentru a se ridica din multime. Posibil sa aiba si probleme de sanatate si trebuie sa ii inteleagă pe cei din jur

Număr karmic 6: Este urmărit de o karma negativa pentru ca in viata anterioara a tradat o persoană apropiata sau si-a abandonat familia. Trebuie sa invete sa ii ingrijeasca neconditionat pe cei dragi. Nimic din ce va reusi in această viata nu se va datora propriei inteligente. Se va datora celor din jur care ii vor ajuta neconditionat

Număr karmic 7: Pana acum nu au acordat atentia necesara evolutiei lor spirituale. 7 este cifra cu conotatiile cele mai spirituale. În viata anterioara a fost focalizat pe zona financiara si profesionala, lasand la o parte zona emotionala. In aceasta viata credinta ii va fi incercata si trebuie sa se apropie mai mult de spiritualitate. Trebuie sa isi pastreze valorile morale.

Citește și: Mihai Voropchievici – Zile cu noroc la bani în funcție de zodie

Număr karmic 8: În viata anterioara posibil sa fi avut un statut important si a abuzat de putere. Acum va trebui sa încerce sa ii urmeze pe ceilalti, sa le accepte sfatul si sa invete de la ei. Vor putea experimenta munca corecta. Prietenii ii vor ajuta și numai cu ajutorul lor vor ajunge mai sus.

Număr karmic 9: Cei cu acest numpr, in aceasta viata, se vor confrunta cu greseala majora din viata anterioara: de a nu fi iubit si de a nu fi inteles persoana iubita. Vor reusi se evolueze spiritual si profesional doar cu ajutorul celorlalti. Va trebui sa invete sa iubeasca gesturile umanitare si sa ii invete pe ceilalti din greselile lor.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii
  1. EUGENIA tomescu , 6 iulie 2017 la 22:45

    Aveti un nivel cu valoare remarcabila