Connect with us
O icoană făcătoare de minuni dintr-o biserică din București a plâns lacrimi de mir, în timpul slujbei: „O minune ce ne dă un semn”

Spiritualitate

O icoană făcătoare de minuni dintr-o biserică din București a plâns lacrimi de mir, în timpul slujbei: „O minune ce ne dă un semn”

Semn divin, în Biserica Hagiu, din București. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului a plâns cu lacrimi de mir, sâmbătă seară, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri. Momentul a fost filmat de părintele Cristian Grama.

Sâmbătă, în timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Biserica Hagiu, din București, a început să plâncu cu lacrimi de mir.

Părintele Cristian Grama a filmat minunea și a postat imaginile pe internet.

„Ieri seară , Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din București, a plans cu lacrimi de mir, in timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri! Filmarea este făcută chiar de Părintele Cristian Grama, care slujește la Biserica Hagiu, asta pentru cei care nu cred, iar in legătură cu data de ieri, a gresit parintele, probabil din cauza emoțiilor!! Iertați! O minune, dar in același timp ne dă un semn, pentru a ne întoarce către Dumnezeu”, a fost descrierea ce a însoțit înregistrarea.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. dracul in persoana

    2020-04-06T00:38:40+03:00 at 0:38

    mizerabil. sa dai cu ulei pe o icoana si sa filmezi apoi zicand a plange =))) a drac icoana s-a gasit sa planga fix cand bisericile sunt inchise nu? da cine o bate de plange? ca asta nu inteleg la cre(s)tini, toate chestiile la ei bat spre smiorcaiala, suparare, jale. vai mortii lor. a dreacu a plans mir, bine ca nu a plans sloboz

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top