Connect with us
Părintele Argatu, profeţie teribilă! Aproape tot Bucureştiul se va afla sub dărâmături

Spiritualitate

Părintele Argatu, profeţie teribilă! Aproape tot Bucureştiul se va afla sub dărâmături

Părintele Argatu, unul dintre cei mai importanţi duhovnici ai ortodoxiei, a făcut câteva profeţii despre vremurile pe care le vom trăi. Părintele a spus că vede lucruri îngrozitoare care se vor întâmpla în viitor.

Duhovnicul a vorbit despre o catastrofă de neimaginat, despre oraşe şi sate pustii. Despre Bucureşti, părintele spune că mai mult de jumătate va ajunge sub dărâmături.

Sărăcia şi bolile vor pune stăpânire pe multe dintre oraşele lumii

Părintele Argatu spune că oamenii vor ajune să nu mai aibă mâncare, desfrânarea va întrece orice limită iar omenirea va fi lovită de sărăcie, boli şi griji.

”Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni”,

spunea părintele Argatu, în cartea “Răspunsuri duhovniceşti”.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Maria

    2017-11-02T14:59:49+02:00 at 14:59

    Va rog sa nu-mi mai trimiteti noutatile voastre catastrofice!!!zilnic aceleasi noutati negative accidente, boli, catastrofe de toate felurile! Sa va fie rusine terminati cu stirile acestea !!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Spiritualitate

To Top