Connect with us
Foarte multe reprezentante ale sexului frumos sau întrebat dacă au sau nu voie femeile la menstruație în biserică. Preotul Constantin Necula a spus adevărul.

Spiritualitate

Preotul Constantin Necula a spus dacă au sau nu voie femeile la menstruație în biserică

Foarte multe femei s-au întrebat dacă au sau nu voie să intre în biserică atunci când sunt la menstruație. Preotul sibian Constantin Necula, unul dintre cei mai îndrăgiți preoți ortodocși din România a oferit răspunsul la această întrebare.

Preotul a fost întrebat la o conferință despre acest subiect, după ce s-a spus că preoții nu vor să le primească pe femeile la menstruație în lăcașele de cult, pe motiv că este pângărită biserica. Constantin Necula a răspuns într-un mod hazliu la această întrebare.

„Nu avem ce să discutăm aici. Intrați liniștite măcar până acolo unde vă simțiți bine. Cred că unii dintre noi exagerăm foarte, foarte mult în gestica asta ginecologică. Că nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică să ne spună în ce perioadă a lunii sunteți. De obicei știți singure și respectați această frumusețe a întâlnirii cu curățenia. Vă întreb și eu așa, că-s mai prost, mai tâmpițoi de felul meu, dacă mireasa e în acea perioadă, nu o cununăm? Îi spunem, te duci acasă, mai stai cinci zile și ne întoarcem marți…?”, a declarat părintele Constantin Necula, într-o conferință susținută în fața tinerilor.

Citește și: RUGĂCIUNEA mamei pentru copiii săi

Citește și: Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top