Profeția CUMPLITĂ a lui ARSENIE BOCA: “Se va bea sânge din om!”

12.01.2019
Profeția CUMPLITĂ a lui ARSENIE BOCA: “Se va bea sânge din om!”

Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca, a făcut mai multe profeții apocaliptice despre viitorul omenirii, înainte de moartea sa. El a prevăzut ridicarea unui stat fără cruce de la Răsărit și vorbea despre faptul că “se va bea sânge din om”.

Cele mai importante profeții ale lui Arsenie Boca pot fi găsite în cărțile acestuia, majoritatea fiind de-a dreptul cutremurătoare. Cei care au transmis mai departe vorbele părintelui de la Prislop susțin că acesta avea capacitatea de a sintetiza perfect modul în care funcționează lumea și principalele provocări ale ortodoxiei.

“Se va mânca carne de om și se va bea sânge de om”, profețea Arsenie Boca. “Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce”, a mai avertizat duhovnicul de la Mănăstirea Prislop.

„Toate aceste semne ni le-a prorocit părintele Arsenie prin anul 1945-1946 și ne-a citit [tălmacit] din Biblie de la Apocalipsă că se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărama, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om și se va bea sânge de om.

Cine va rămane din războiul acesta va fi ales că grâul din pleavă.

Pleavă zboară, iar grâul rămane. Se va alege cine va rămane.

Părintele ne-a spus: „Nu vă spun de la mine. Așa scrie în carte, în Biblie”, povestesc preotesele Lucreția Urea și Paraschiva Anghel în volumul “Alte mărturii despre Arsenie Boca”.

Citește și: 2.000 de euro pentru un sâmbure cu chipul lui Arsenie Boca

Articolul continua dupa publicitate

Citește și: Profețiile lui Iustin Pârvu, Ilarion Argatu și Arsenie Boca