Connect with us
Rugaciune

Spiritualitate

Rugăciune pentru momente de întristare, spaimă și vise urâte

Atunci cand ai o perioada grea, traiesti cu frica si ai cosmaruri in fiecare noaptea, iar cel mai bun refugiu este o rugaciune, inchina-i lui Dumnezeu aceasta ruga.

Rugaciune pentru intristare, spaima si vise urate, care te va ajuta sa treci peste momentele grele.

Dumnezeule, intru numele Tau mantuieste-ma si intru puterea Ta ma judeca. Dumnezeule, asculta rugaciunea mea; pleaca urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine si ma asculta, ca m-am mahnit intru ingrijorarea mea si m-am aba­tut. Inima mea s-a tulburat intru mine si frica mortii a cazut asupra mea. Temere si cutremur au venit peste mine si intunericul m-a acoperit.

„Doamne, Dumnezeul mantuirii mele, ziua am strigat si noaptea inaintea Ta. Sa ajunga pana la Tine rugaciunea mea; ca s-a umplut de rele sufletul meu si viata mea de iad s-a apropiat!

Miluieste-ma, Doamne, ca neputincios sunt! Vindeca-ma, ca s-a tulburat foarte sufletul meu. Ostenit-am intru suspinarea mea. In toate noptile imi stropesc patul cu lacrimile mele si in ele imi scald asternutul.

Pentru ce esti mahnit, suflete al meu, si pentru ce ma tulburi? Nadaj­­duieste spre Dumnezeu si ma voi mar­turisi Lui, mantuirea fetei mele si Dumnezeul meu.

Domnul este luminarea mea si Man­­tuitorul meu, de cine ma voi teme? Domnul este sprijinitorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?

Iubi-Te-voi, Doamne, virtutea mea! Domnul este intarirea mea si sca­pa­rea mea si izbavitorul meu. Dumnezeu este ajutorul meu si voi nadajdui intru Dansul: Aparatorul meu si puterea mantuirii mele si sprijinitorul meu. Amin.”

Rugaciunea care te scapa de depresie

Atunci cand suntem extrem de suparati si necajiti pentru soarta noastra dura, avem tendinta de a face lucruri negandite de care ne pare rau ulterior. Singura metoda prin care ne putem curata de gandurile necurate si de suparari este rugandu-l pe Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa ne faca mai buni si mai optimisiti.

Iata rugaciunea pe care trebuie sa o spui la necaz si suparare:

“Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si ape intrat-au pana la sufletul meu – dar intru Tine este toata nadejdea mea. Tu cunosti pricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati.

La Tine deci scap si pe Tine Te rog sa departezi de la mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele ce ma invaluie – ca Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.”

Este dovedit stiintific ca rugaciunea imbunatateste autocontrolul, te face mai sociabil si te face sa ierti. Atunci cand treci printr-un moment de cumpana, conform oamenilor de stiinta de la Universitatea Saarland, oamenii isi pot stapani autocontrolul dupa doar 5 minute de rugaciune.

De asemenea, rugaciunea compenseaza efectele negative ale stresului, reducand considerabil riscul de a suferi de anxietate sau depresie.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top