Connect with us
Sărbători fericite: mesaje și urări virtuale de Crăciun, în imagini pentru familie și prieteni

Spiritualitate

Sărbători fericite: mesaje și urări virtuale de Crăciun, în imagini pentru familie și prieteni

Crăciunul este cea mai importantă perioadă a anului, când sufletele noastre sunt pline de căldură și sentimente de iubire și pozitivism. În aceste zile se transmit cele mai frumoase gânduri celor cărora nu le putem fi alături. Astfel, am pregătit mai multe mesaje frumoase și emoționante prin care să urezi celor de departe și prietenilor gânduri bune cu ocazia Crăciunului. Vezi aici cele mai frumoase poze însoțite de mesaje și inspiră-te pentru a realiza cel mai frumos mesaj.

Mesaje de Crăciun

Mesajele de Crăciun sunt cel mai bun mod în care să le arătați celor din jur că îi apreciezi și le dorești numai bine. Dacă nu ai inspirație să realizezi un mesaj cap-coadă original, te poți inspira din următoarele rânduri și fotografii.

Sărbători fericite și pline de Lumina Nașterii Mântuitorului. Să aveți în casă și în suflete liniște și bucurie. Crăciun fericit!

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi. Crăciun fericit!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul vieții!

De sfintele sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul nopții de Crăciun!

În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.
Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

Credinta face orice posibil, speranța ne dă putere să mergem mai departe, dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun vă urez să le aveţi pe toate! Sărbători Fericite!

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!

Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Spiritualitate

To Top