Connect with us
A murit Bruno Martini, portar al echipei Franţei. Avea 58 de ani

Sport

A murit Bruno Martini, portar al echipei Franţei. Avea 58 de ani

A murit Bruno Martini, fost portar al echipei Franţei. El a fost și portar al echipei Auxerre. Sportivul s-a stins din viață marţi, la vârsta de 58 de ani.

Bruno Martini, portar al echipei Franţei, a fost spitalizat la 12 octombrie, din cauza unui stop cardiorespirator, scrie News.ro.

Portarul a jucat la Auxerre şi Montpellier.

A murit Bruno Martini

Bruno Martini a evoluat în naţionala Franţei, în perioada 1987 – 1996. A avut 31 de selecţii. A fost portarul Franței la la Campionatele Europene din 1992 şi 1996.
A murit Bruno Martini. Fotbalistul a fost director tehnic al federaţiei franceze din 1999 şi antrenor cu portarii la succesul Franţei la Euro-2000.

Echipa națională de fotbal a Franței (în franceză Équipe de France de football) reprezintă Franța în competițiile fotbalistice internaționale. Echipa e administrată de Federația Franceză de Fotbal (în franceză Fédération Française de Football).

Cei mai benefici ani pentru selecționata națională de fotbal a Franței au fost anii 1990, și anume generația lui Zidane.

Echipa a evoluat în semifinalele Euro 1996. În 1998, a cucerit Cupa Mondială și, în 2000, a câștigat trofeul european din Belgia și Olanda.

Franța a dezamăgit la Campionatul Mondial din 2002, necâștigând nici un meci și nemarcând nici un gol, deși era echipa favorită.

Franța a plecat ca favorită și la Euro 2004, dar a pierdut în sferturile de finală în fața Greciei. Grecia a fost campioana europeana a acelui an.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top