Sport

A murit impresarul Dumitru Tudor. Este doliu în fotbalul românesc

S-a stins din viață Dumitru Tudor, unul dintre cei mai mari impresari in România. Bărbatul avea 66 de ani și era internat în spital, după ce se infectase cu coronavirus. Primise testul pozitiv la Covid-19 în urmă cu două săptămâni, iar de atunci starea sa de sănătate s-a deteriorat.

A murit impresarul Dumitru Tudor

Dumitru Tudor avea 66 de ani și era internat la Spitalul Pantelimon din Capitală. Pe 9 martie ar fi fost internat într-o stare gravă de sănătate, plămânii săi fiind afectați într-o proporție de 70%.

În tot acest timp, impresarul căruia i se mai spunea și Mitică Ciorbă, a fost optimist și a crezut că se va face bine. El era unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc.

„După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, este mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

Decesul său este o tragedie pentru familia sa care în toamna anului trecut a trecut printr-o altă dramă. Fiica impresarului a încetat din viață, în Franța.

Doliu în lumea circului. A murit acrobatul care a căzut în cap de la 7 metri

Dumitru Tudor a fost unul dintre cei mai vechi impresari din România. Și-a început activitatea după Revoluție. Înainte să fie impresar, a fost jucător, în anii 70-80 la următoarele echipe: Rapid, Sportul Studențesc, Delta Tulcea și Progresul.

Și-a încheiat cariera de jucător la vârsta de 28 de ani. Mitică Ciorbă a activat și ca președinte al ACS Berceni. Potrivit GSP, în vara lui 2017, Dumitru Tudor a vrut să investească la AFC Rapid, dar a renunțat la proiect după doar o lună.

Bilanțul cazurilor de coronavirus joi, 25 martie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 919.794 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 825.208 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.651 cazuri noi de persoane infectate cu virusul Sars Cov 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-03-25T16:23:54+02:00 16:23

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More