Connect with us
A trecut un an de la moartea fotbalistului Jose Antonio Reyes. Familia acestuia trăiește o adevărată dramă

Sport

A trecut un an de la moartea fotbalistului Jose Antonio Reyes. Familia acestuia trăiește o adevărată dramă

Fotbalistul Jose Antonio Reyes a decedat în urmă cu un an, în data de 1 iunie. Acesta fusese primul jucător spaniol care a câștigat titlul în Premier League și, în același timp, cel mai titrat fotbalist din istoria Europa League. El a decedat în drum spre casă, deoarece autoturismul în care se afla s-ar fi izbit de parapeți și a părăsit carosabilul. În momentul accidentului, mașina lui Reyes ar fi rulat cu o viteză de peste 200 km/h. La un an de la tragicul eveniment, familia acestuia a făcut declarații cutremurătoare.

A trecut un an de la moartea fotbalistului Jose Antonio Reyes. Familia acestuia trăiește o adevărată dramă

Jose Antonio Reyes voia să se întoarcă acasă să își surprindă familia, însă călătoria i-a pus capăt zilelor la doar 35 de ani. Familia sa a declarat că la un an de la tragedie trăiește o adevărată dramă și nu a putut depăși șocul trăit. Tatăl tânărului, Paco Reyes, a mărturisit că viața lor s-a schimbat complet, iar singura ieșire are loc pentru a-și vizita la cimitir fiul răpus prea devreme. În plus, mama acestuia ar trece prin clipe cumplite, ceea ce ar fi provocat pierderea a 40 de kilograme.

„Singura mea ieșire este să merg la cimitir la ora 09:00 dimineața, iar apoi acasă. Nu am mai plecat din oraș. Soția mea a pierdut 40 de kilograme și nu a mai ieșit pe stradă! Nu trece zi să nu ne gândim la ce s-a întâmplat, ne amintim mereu de el într-un fel sau altul.”, a declarat tatăl fotbalistului.

Acesta a precizat că fiul lor obișnuia să le facă mereu surprize și îi vizita ori de câte ori avea ocazia. De exemplu, acesta ar fi venit la ei, în Sevilla, tocmai din China. Peco a mai declarat că nora lor ar fi rupt legătura cu ei după moartea fiului. Aceasta s-ar fi retras alături de părinții ei pentru a se liniști. Nu și-a refăcut viața și continuă să se gândească neîncetat la soțul ei.

În urma accidentului provocat de Reyes, a murit și unul dintre verișorii săi cu care se afla în mașină, Jonathan, în vârstă de 23 de ani. Un alt verișor a fost găsit în stare gravă, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului, în încercarea disperată de a-i scoate pe cei doi din mașina cuprinsă de flăcări.

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Sport

To Top