Connect with us
Adrian Mutu anunță revenirea lui Dinamo în lupta pentru titlu. Managerul general al "câinilor" s-a arătat încântat de prestația echipei lui Andone

Sport

Adrian Mutu anunță revenirea lui Dinamo

Adrian Mutu anunță revenirea lui Dinamo în lupta pentru titlu, după victoria din Derby de România. Managerul general al „câinilor” s-a arătat încântat de prestația echipei lui Andone, care a dat de pământ cu marea rivală. În urma succesului de aseară, Briliantul și-a mărturisit pretențiile europene pe care le are cu Dinamo.

Adrian Mutu, încrezător după victoria din Derby

„E ceea ce ne dorim, să vorbim mai puţin în afara terenului, să o facem pe teren. Nu pot să spun că a fost un început prost. Mai degrabă unul nefavorabil pentru noi, dar mă bucur că băieţii au reuşit să revină şi să producă o victorie minunată. Despre fani nu trebuie să comentăm nimic pentru că ştim cum sunt. Vreau să îi felicit pentru coregrafie, este prima dată când o văd live. Cred că ne-am ridicat aproape de nivelul fanilor şi în teren. Nu am nimic cu nea Ando, suntem în aceeaşi echipă. Îmi doresc de la el ce am văzut şi în seara asta, victorii.”, a comentat Mutu după meci pentru Dolce Sport.

Briliantul anunță schimbarea de obiectiv

Adi Mutu și-a completat discursul atrăgând atenția asupra importanței continuității în rezultate.”S-a relansat campionatul, suntem la cinci puncte de Steaua. Băieţii trebuie să se bucure în seara pentru victorie, iar de mâine să se gândească că avem un meci important cu Gaz Metan Mediaş. Vrem să facem din Dinamo o echipă importantă din Europa. Trecem printr-o perioadă bună care le dă moral jucătorilor și asta contează enorm. Totuși, nu trebuie să se culce pe o ureche pentru că acest 3-1 nu înseamnă nimic”.

Citește și:Dinamo – Steaua, SCOR final 3-1. REZUMAT VIDEO

După succesul contra Stelei, gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns la 29 de puncte, reducând distanța din clasament la numai 5 puncte. Totodată, contabilizând victoria de aseară Dinamo a ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere în fața Stelei. În acest interval, dinamoviștii și-au învins de 2 ori rivalii. Ambele victorii au avut un scor identic, 3-1.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top