Connect with us
Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a aprobat principiul solidarităţii

Sport

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a aprobat principiul solidarităţii

Adunarea Generală a FRF a aprobat principiul solidarităţii prin care un procent de 5 la sută din drepturile de televizare a meciurilor din Liga I s-ar îndrepta către echipele din eşaloanele doi şi trei. Comitetul Executiv al FRF a fost mandat să negocieze cu LPF imprementarea acestuia.

Împotriva propunerii au fost 11 voturi împotrivă, 10 de la echipele din Liga 1 plus Cristi Balaj, și două abțineri.

Florin Prunea, preşedintele de la CSM Politehnica Iaşi, a spus că echipele din Liga 1 vor constesta în instanţă această decizie a forului de conducere al fotbalului din România.

„Nu credeam că mai trăiesc vremurile în care să aud un discurs de Plenară. Ați văzut ce atmosferă a fost în sală. Nu poate nimeni să ne oblige să dam bani dintr-un contract comercial al Ligii către alte direcții. Cu siguranță vom merge în instanță. Vom vedea acolo ce se va întâmpla”, a declarat Florin Prunea.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top