Connect with us
Alexandru Cicâldău lovit grav pe teren de un jucător de la Viitorul

Sport

Alex Cicâldău scos cu targa de pe teren în meciul cu Viitorul

Alex Cicâldău a fost grav accidentat de Andrei Artean de la Viitorul în minutul 9 de la debutul meciului dintre Viitorul vs Craiova. Accidentarea s-a produs în urma unei lovituri  extreme la cap primite de jucătărul Craiovean, iar Artean de la Viitorul a fost eliminat din meci.

Momente de panică la Viitorul! Cicâldău grav accidentat, salvarea a intervenit

Meciul dintre Viitorul vs Craiova a început cu emoții pentru toți cei care se află pe teren. Alexandru Cicâldău a fost grav accidentat de jucătorul de la Viitorul, Andrei Artean și pus la pământ fară reacție minute bune.

Salvarea nu a putut intra pe teren din cauza panourilor publicitare, îngrijirile medicale au sosit în cele din urmă, iar jucătorul Craiovei a fost pus pe picioare de medici, dar a primit interdicție din partea doctorilor să mai joace.

Gestul jucătorului de la Viitorul a fost sancționat cu cartonaș roșu de către arbitru. Viitorul va juca în 9 oameni până la final de meci.

Alexandru Cicâldău lovit grav pe teren de un jucător de la Viitorul

Alexandru Cicâldău lovit grav pe teren de un jucător de la Viitorul

Din informațiile obținute de HUFF.ro Alex Cicâldău se simte bine după ce a primit îngrijiri medicale și îi este recomandată odihna, acesta nu a fost lăsat să rămână nici măcar pe teren și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Meciul Viitorul – Craiova este în format live video și live blog pe Huff.ro.

Jocul a început agresiv și faulturile și cartonașele galbene au curs chiar din primele minute ale primei reprize. Scorul egalizator a venit în minutul 45 + 2.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top