Connect with us

Sport

Alex Porojan, spotivul care ȘOCAT tot internetul! Ce a putut sa facă – VIDEO

Alexandru Porojan este un tanar de 23 de ani care este extrem de pasionat de sport din Bucuresti. De curand sportivul a doborat un record pe care cu greu il poate depasi altcineva.

2017 abodomene in doar o ora

Alexandru Porojan

Fiind extrem de aproape de comunitatea stransa in jurul paginii sale de Facebook, Porojan Alexandru Fit, Alex a transmis LIVE recordul pe reteaua de socializare, iar rezultatul a uimit pe toata lumea. In doar o ora si zece minute Alex a facut 2017 abdomene, iar din informatiile primite de la aceasta nimeni nu a mai ajuns sa realizeze acest record.

Sustinut de comunitatea stransa in jurul nenumaratelor proiecte ale sale, Alex Porojan a devenit un exemplu pentru multi tineri care isi doresc sa isi transforme viata intr-una mai buna.

Iata ce a declarat Alex pentru Revista TEO, despre proiectele sale, dar si despre nebunia celor 2017 de abdomene intr- o ora.

Citeste mai mult

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top