Connect with us

Știri

CSM Satu Mare, ultima echipă calificată în semifinalele Ligii Naţionale. Care sunt celelalte

CS Municipal Satu Mare este ultima echipă calificată în semifinalele Ligii Naţionale de baschet feminin, după ce a învins-o pe CS SCM Timișoara, cu scorul de 63-53 (13-12, 16-18, 20-14, 14-9), vineri, pe teren propriu, în meciul decisiv din sferturi.

CS SCM Timişoara se impusese în primul meci, de la Satu Mare, cu 82-71, dar CSM Satu Mare a câştigat apoi pe Bega, cu 68-50, după ce a tranşat disputa pe teren propriu.

Andra Mandache, cu 15 puncte şi 5 recuperări, şi Brittany Janelle Denson, cu 10 p, 16 rec, 5 pase decisive, au fost cele mai bune de la echipa gazdă, iar de la bănăţence s-au remarcat Dora Denisa Ardelean, 15 p, 4 rec, 3 pd, Dlesha Arlene Lloyd, 14 p, Leeza Burdgess, 10 pm 11 rec, 3 pd.

Celelalte echipe din careul de aşi sunt ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, CSTBv Olimpia CSU Braşov şi Universitatea Cluj-Napoca.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Rezultate extraordinare la Campionatele Europene de Haltere! Românii au obținut 18 medalii

Sportivul Răzvan Martin a câştigat, joi seara, medalia de aur la smuls (158 kg), categoria 77 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Izvorani.

Martin a intrat în concurs la 155 de kilograme, dar a ratat a doua încercare la 158 kg. La cea de-a treia însă a reuşit să ridice 158 de kilograme asigurându-şi aurul. Ultimul intrat în concurs, albanezul Daniel Godelli, a ratat de trei ori la 159 kg şi s-a clasat pe ultimul loc.

Medaliile de argint şi bronz au fost câştigate de Andres Mata (Spania), cu 157 kg, respectiv Ritvars Suharevs (Letonia), cu 156 kg.

România a ajuns la 18 medalii câştigate de la începerea competiţiei. Până acum au cucerit medalii Elena Andrieş – trei de aur (smuls, aruncat şi total) la categoria 48 kg, Ilie Ciotoiu – două de bronz (aruncat şi total) la 56 kg, Ionuţ Ilie – două de bronz (aruncat şi total) la 62 kg, Andreei Penciu – argint (smuls) şi bronz (total) la 58 kg, Maria Grigoriu – bronz (aruncat) la 58 kg, Paul Dumitraşcu – argint (aruncat) la 69 kg, Loredana Toma – trei de aur (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Irina Lepşa – argint (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Răzvan Martin – aur (smuls) la 77 kg.

Campionatele Europene de haltere la seniori se desfăşoară în perioada 26 martie – 1 aprilie în Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. România a mai găzduit Campionatele Europene de haltere seniori în 1972 la Constanţa şi în 2009 la Bucureşti.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, ultimele detalii despre starea sa de sănătate! Ce spune sportiva

Șase sportivi români, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top