Anamaria Prodan îl lovește cu pumnul pe Dan Alexa VIDEO

Ultimul update: sâmbătă 13 iulie 2019 22:10 Data publicării: sâmbătă 13 iulie 2019 21:52

Finalul partidei dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani a adus momente şocante în parcarea stadionului. Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, iar motivul este unul de-a dreptul incredibil.

Anamaria Prodan a făcut o adevărată criză de gelozie în parcarea stadionului din Giurgiu. Supărată că Dan Alexa era aşteptat de o altă femeie, Anamaria Prodan s-a dus şi l-a lovit pe Alexa cu pumnul în faţă, după cum susţin sursele Telekom Sport.

Cei doi au intrat, mai apoi, la vestiare, acolo unde a continuat cearta.

Pentru moment, Dan Alexa nu a părăsit stadionul. Rămâne de văzut care vor fi reacţiile celor doi protagonişti, după un asemenea scandal monstru. În ultima perioadă, în lumea fotbalului au circulat tot mai multe zvonuri despre apropierea dintre Alexa şi Anamaria Prodan, negate însă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Momente tensionate la Giurgiu. Si pe teren, si afara lui.

Astra a fost la un pas sa debuteze in noul sezon cu o infrangere. Botosani a condus cu 2-0, dar Astra a revenit in cele din urma si a scos un egal.

Dan Alexa a salvat „situatia” pe teren, insa a fost „faultat” imediat dupa incheierea partidei. Ana Maria Prodan a avut o iesire incredibila la adresa noului antrenor de la Giurgiu.

IMAGINILE VORBESC DE LA SINE

Cauza morții Tamarei Buciuceanu
Cauza morții Tamarei Buciuceanu
Indisciplinatul George
Indisciplinatul George
Sursa: SPORT.ro
Știri despre:    
Comentarii
  1. eu , 14 iulie 2019 la 13:52

    O golanca urata asta, iar prostalaul de reghe nu vede ca aceasta cwrvoanca si-o trage cu alexa…