Connect with us
Fotbalistul Andrei Ivan a trecut prin clipe de groază, după ce s-a prăbușit pe teren. El a leșinat, iar cel care l-a salvat a fost...

Sport

Andrei Ivan s-a prăbușit pe teren, în timpul partidei dintre CS U și FCSB

În minutul 34 al partidei dintre CS U și FCSB, la 0-0, Andrei Ivan s-a prăbușit inconștient în urma unui duel aerian cu Mihai Bălașa. Florin Niță a fost primul care a ajuns lângă craiovean și l-a ajutat să nu-și înghită limba. Ivan și-a revenit și a reluat partida, potrivit gsp.ro.

Centralul Marius Avram nu a fluierat nici măcar fault la intervențuia lui Bălașa, însă a fost nevoit să întrerupă meciul în momentul în care a văzut că Ivan nu se ridică de pe gazon.

Andrei Ivan, salvat de portarul Florin Niță

Florin Niță a intervenit rapid, și-a scos mănușile și l-a ajutat pe atacantul oltenilor să nu-și înghită limba, înainte ca amulanța să pătrundă pe teren.

Văzând incidentul, sora lui Andrei Ivan, aflată la oficială, a acuzat o stare de leșin. Doi asistenți au dus-o la ambulanța intrată inițial pe teren pentru fotbalist, unde a primit îngrijiri medicale.

Sora şi mama jucătorului au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza şocului pe care l-au trăit. Din fericire, Ivan spune că se simte bine i-a mulţumit public lui Niţă:

Citește și: Gigi Becali a schimbat numele echipei Steaua în FCSB

”Sunt bine, mi-am revenit. Îi mulţumesc lui Niţă că a venit să-mi scoată limba… leşinasem. Sunt bine, o să-mi fac mâine analizele. Nu ştiam că sora mea a leşinat… O să vorbesc cu ea acasă”, a declarat Andrei Ivan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top