Connect with us
Anglia - Belgia scor live și rezumat video - Grupa G, CM 2018

Sport

Anglia – Belgia scor final 0-1 și rezumat video – Grupa G, CM 2018

Anglia Belgia scor final 0-1. Ultimul meci din grupele CM 2018 a pus față în față cele mai bune echipe de până acum ale acestui Campionat Mondial.

Meciul a fost însă, unul slab, decis de execuția superbă a lui Januzaj.

În urma acestui rezultat, Belgia câștigă grupa cu 9 puncte și va juca împotriva Japoniei în optimi.

Anglia termină pe 2, cu 6 puncte, și va înfrunta Columbia în optimi.

În celălalt meci, Tunisia a învins Panama cu 2-1, după ce africanii au fost conduși la pauză cu 0-1.

Vezi rezumatul mai jos!

FINAL: Belgia câștigă grupa cu maxim de puncte, iar Anglia se mulțumește cu poziția secundă!

Minutul 88: Ocazie Belgia! Pickford respinge un șut bun de la 18 metri al nou-intratului Mertens.

Minutul 82: Ocazie Anglia! Fellaini bagă salvator piciorul la un șut al lui Cahill care se ducea la colțul lung. Courtois era bătut.

Minutul 65: Ocazia Anglia! Rashford scapă singur cu portarul, dar Courtois reușește să devieze mingea decisiv, iar balonul se duce în corner!

Minutul 50: Gol Belgia! Gol Januzaj! Execuție superbă a fotbalistului belgian, iar echipa sa este liderul grupei în acest moment!

Update: A început repriza a doua!

Pauză: Scor alb la intrarea în cabine. În celălalt meci, Panama conduce cu 1-0. La acest scor, englezii vor câștiga grupa, datorită criteriului fair play, ei având mai puține cartonașe.

Minutul 43: Publicul taxează cu fluierături fotbalul jucat de cele două echipe, care par să aștepte pauza, pasând în defensivă. Am avut parte de o repriză slabă.

Minutul 32: Cartonaș galben pentru Leander Dendoncker, după un fault în marginea careului.

Minutul 27: Fellaini încearcă un șut din marginea careului, dar un fundaș englez intervine și respinge mingea care se ducea periculos.

Minutul 24: Ambele echipe par mulțumite cu rezultatul de pe tabelă și niciuna nu pare dispusă să forțeze până la acest moment.

Minutul 19: Cartonaș galben pentru Thielemans.

Minutul 13: Jamie Vardy lovește prost cu capul din interiorul careului, după o centrare din flancul drept a lui Arnold.

Minutul 9: Bâlbâială incredibilă în careul englez, după o lovitură de cap a lui Fellaini. Portarul Pickford se încurcă cu fundașii centrali, iar Stones a respins in-extremis de pe linia porții!

Minutul 6: Ocazie Belgia! Pickford respinge un șut puternic de la distanță al lui Youri Thielemans.

Update: A început meciul! Lovitura de start a aparținut englezilor!

Anglia şi Belgia sunt sigure de calificarea în optimi. Ambele echipe au câte şase puncte şi golaveraj identic, astfel că un egal ar face ca departajarea să se facă în urma clasamentului fair play, englezii având acum două cartonaşe galbene, faţă de trei ale belgienilor.

Englezii și belgienii au marcat câte 8 goluri până acum și au primit doar două.

Evoluțiile bune de până acum ale acestor echipe au aprins imaginația fanilor, care visează deja la titlul mondial.

Totuși, trebuie menționat că cele două selecționate au jucat până acum în fața a doi adversari mult inferior valoric, Panama și Tunisia. Tocmai de aceea, meciul din această seară este văzut drept un adevărat examen pentru cele două formații.

Cu toate acestea, echipa care va termina pe locul 2 în această grupă pare mai avantajată, urmând a avea parte de o optime de finală cu Columbia și de un sfert de finală cu câștigătoarea meciului Suedia – Elveția.

Câștigătoarea grupei va da peste Japonia în optimi, dar ar putea întâlni Brazilia în sferturi, dacă Selecao trece de Mexic.

Aceasta va fi a patra confruntare între cele două echipe la turnee finale, două dueluri încheindu-se cu remize în grupe, în timp ce partida din optimile CM 1990 a fost câştigată de englezi cu 1-0, după prelungiri. Anglia a obţinut 15 victorii în cele 21 de partide directe.

Meciul Anglia vs. Belgia este și un duel al golgheterilor. Kane are 5 goluri marcate până acum, iar Lukaku are patru reușite. Cele două vedete sunt însă, anunțate rezerve, dar mai mult ca sigur că vor intra în repriza secundă.

Anglia Belgia scor: 11-le de start

Anglia: 1. Jordan Pickford – 16. Phil Jones, 5. John Stones, 15. Gary Cahill – 22. Trent Alexander-Arnold, 21. Ruben Loftus-Cheek, 4. Eric Dier (căpitan), 17. Fabian Delph, 3. Danny Rose – 19. Marcus Rashford, 11. Jamie Vardy.

Belgia: 1. Thibaut Courtois (căpitan) – 23. Leander Dendoncker, 20. Dedryck Boyata, 3. Thomas Vermaelen – 22. Nacer Chadli, 8. Marouane Fellaini, 19. Moussa Dembele, 16. Thorgan Hazard – 18. Adnan Januzaj, 21. Michy Batshuayi, 17. Youri Thielemans.

Arbitru: Damir Skomina; arbitri asistenţi: Jure Praprotnik, Robert Vukan (toţi din Slovenia).

Arbitru video: Artur Dias (Portugalia).

Meciul se joacă la Kaliningrad, de la ora 21.00 simultan cu partida Panama vs Tunisia. TVR 1 va televiza acest meci, care poate fi urmărit live online pe tvrplus.ro.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul partidei și vă oferă rezumatul video.

Vezi și: Program optimi CM 2018 – Rezultatele complete ale meciurilor și clasament grupe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top