Connect with us

Sport

Astra – AS Roma, SCOR final 0-0 , Europa League – Rezumat Video

Astra AS Roma Scor final 0-0, . Astra Giurgiu se califică în fazele eliminatorii ale Europa League, beneficiind de victoria fantastică reușită de Viktoria Plzen contra Austriei Viena. Cehii au întors meciul de la 2-0 la 3-2, în inferioritate numerică.

REZUMAT MECI !!!


UPDATE, ora 21:53: FINAL de meci și pe Național Arena!!! Astra se califică incredibil. Avem echipă în primăvara europeană.

UPDATE, ora 21:52: FINAL DE MECI ÎN CEHIA!!! ASTRA GIURGIU ESTE ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ.

UPDATE, ora 21:51: Juan Iturbe ratează o ocazie mare. Șutul său din 10m trece mult peste poartă.

UPDATE, ora 21:49: 4 minute de prelungire s-au arătat de la margine pentru această partidă.

UPDATE, ora 21:48: Face și Șumudică ultima înlocuire posibilă. Denis Alibec îi lasă locul lui Daniel Niculae.

UPDATE, ora 21:47: Ultima modificare în echipa italiană. Intră pe teren Ricardo Marchizza și iese brazilianul Emerson.

UPDATE, ora 21:46: Schimbare la Astra. Iese Constantin Budescu și intră Mansaly Boubacar.

UPDATE, ora 21:45: Ocazie uriașă pentru Roma. Dzeko reia cu capul, din centrarea lui Totti, puțin peste poarta lui Lung Jr.

UPDATE, ora 21:43: Veste imensă !!! Viktoria Plzen conduce !!! Incredibilă revenirea cehilor. Același Michal Duris marchează și pune pe tavă calificarea, Astrei Giurgiu.

UPDATE, ora 21:40: Probleme musculare pentru Viorel Nicoară. Mijlocașul va continua însă partida.

UPDATE, ORA 21:38: După 20 de minute de joc bun, Astra se betonează în apărare. În aceste condiții, Roma a preluat total inițiativa. 10 minute mai trebuie să reziste astralii.

UPDATE, ora 21:30: Viktoria Plzen EGALEAZĂ !!! La acest scor, Astra se califică. Michal Duris a marcat pentru cehi.

UPDATE, ora 21:30: Schimbare și la Astra Giurgiu. Marius Șumudică forțează ofensiva prin introducerea lui Daniel Florea în locul lui Fabricio Dornellas.

UPDATE, ora 21:28: Dublă schimbare la AS Roma. Vor intra belgianul Radja Nainggolan în locul lui Kevin Strootman și Edin Dzeko în locul lui Stephan El Sharaawy.

UPDATE, ora 21:24: Ocazie bună pentru Astra prin Takayuki Seto! Șutul său este, însă, anemic și nu poate pune probleme goalkeeper-ului roman.

UPDATE, ora 21:17: Este jumătatea reprizei a doua, iar jocul pare să meargă în favoarea Astrei, care este mult mai activă în plan ofensiv decât în prima parte. Golurile încă se lasă așteptate.

UPDATE, ora 21:15: Denis Alibec ia cartonaș galben pentru un fault însoțit de vociferări la adresa arbitrului.

UPDATE, ora 21:13: Faza superbă făcută de Denis Alibec. Atacantul Astrei a înșirat 4 adversari, până să fie depozedat. Din păcate, faza nu s-a concretizat într-o ocazie reală.

UPDATE, ora 21:10: Jocul este mult mai animat în această parte secundă. Ambele echipe par mult mai dispuse la efort, iar asta se traduce în ocazii de gol la cele două porți.

UPDATE, ora 21:08: Gol anulat al Astrei. Alibec înscrie, dar arbitrul a dictat fault în atac.

UPDATE, ora 21:03: A început repriza a doua. Niciunul dintre cei doi antrenori nu a efectuat vreo schimbare.

UPDATE, ora 20:55: Incidente în tribune la Astra-Roma. Fanii italieni, veniți în număr mare la București au fost implicați în altercații cu forțele de ordine. Se pare că incidentele au fost provocate de tifosii romani care au rupt zeci de scaune și le-au aruncat spre stewarzi. Intervenția promptă a Jandarmeriei pare să fi calmat spiritele, cel puțin pentru un moment.

UPDATE, ora 20:51: Între timp, Viktoria Plzen a redus din diferență în confruntarea cu Austria Viena. Totuși, pentru ca Astra să se poată califica, este nevoie ca cehii să egaleze sau Astra să bată Roma.

UPDATE, ora 20:47: Pauză pe Național Arena. Astra și Roma sunt la egalitate 0-0, în urma unei reprize relativ modeste. Jocul a fost unul fad și fără orizont. Acalmia din tribune și de pe teren a fost întreruptă doar de ocazia lui Alibec din final și de frecventele incursiuni din bandă, în centru, ale lui Juan Iturbe.

UPDATE, ora 20:44: Ocazie uriașă a Astrei !!! Budescu îi pune mingea pe tavă lui Alibec, care îl întinde serios pe Alisson. Seto a reluat și el spre poartă din respingere, dar era în offside.

UPDATE, ora 20:42: Austria Viena face 2-0 la Plzen iar situația Astrei se complică serios. Echipa noastră are urgentă nevoie de gol pentru a mai păstra șanse de calificare.

UPDATE, ora 20:39: Cartonaș galben pentru Florin Lovin în urma unei intervenții întârziate la Juan Iturbe.

UPDATE, ora 20:36: Cu zece minute înainte de pauză, meciul întârzie să prindă ritm. Acțiunile ambelor echipe sunt lipsite de viteză și profunzime.

UPDATE, ora 20:33: Ocazie de gol pentru Roma. Șutul la colțul lui al lui Iturbe nu este ajuns de Totti, iar mingea iese în out de poartă.

UPDATE, ora 20:31: Incursiunea lui Nicoară din banda stângă nu aduce pericolul scontat, iar mijlocașul român pare să se resimtă ușor.

UPDATE, ora 20:29: AS Roma a arestat mingea și mijlocul terenului. Echipa lui Șumudică au cedat deliberat terenul și va avea probleme în a ajunge la poarta adversă dacă jocul continuă de această manieră.

UPDATE, ora 20:25: Suntem la jumătatea reprizei. Astra nu a jucat rău până acum, dar are nevoie să concretizeze posesia și ocaziile pentru a mai spera la calificare.

UPDATE, ora 20:22: Vești proaste de la Plzen, acolo unde Austria Viena a deschis scorul prin Raphael Holzhauser. În plus, cehii de la Viktoria Plzen joacă în inferioritate numerică după eliminarea lui Hejda. La acest scor, Astra este eliminată.

UPDATE, ora 20:20: Roma începe și ea să se implice în joc, dar ocaziile întârzie să apară.

UPDATE, ora 20:17: Excelent tackling-ul lui Nicoară prin care îl blochează pe Juan Iturbe la marginea careului de 6m.

UPDATE, ora 20:14: Șut bun al lui Săpunaru din centrul careului, în urma unei devieri a lui Alibec. Execuția ocolește însă stâlpul din dreapta al porții lui Alisson.

UPDATE, ora 20:12: Presiune bună pusă de giurgiuveni. Flancul stâng al Romei pare punctul nevralgic al echipei italiene.

UPDATE, ora 20:08: Astriștii au început curajos meciul. Gurile de foc Budescu și Alibec par foarte prezente în joc.

UPDATE, ora 20:02: Ocazie bună a Astrei. Alexandru Stan s-a trezit cu mingea la picior în careul advers dar finalizarea a lăsat de dorit.

UPDATE, ora 20:01: Începe meciul pe Național Arena, în fața a 6.000 mii bune de spectatori. Astra are lovitura de start.

UPDATE, ora 19:00: ECHIPE OFICIALE

Astra: Lung Jr – Săpunaru, Fabricio, Oros, Stan – Nicoară, Seto, Lovin, Teixeira – Budescu, Alibec

AS Roma: Alisso – Peres, Vermaelen, Jesus, Seck – Strootman, Gerson – El Sharaawy, Iturbe, Emerson – Totti

Astra AS Roma Scor Live – Scenariile în care Astra merge în primăvara europeană

Astra se poate califica mai departe în fazele eliminatorii și în cazul unei înfrângeri sau al unui egal. Totul depinde de rezultatul meciului dintre Plzen și Austria Viena. În cazul în care cehii câștigă sau reușesc să scoată o remiză, Astra merge mai departe indiferent de ce face astăzi.

Marius Șumudică: „Plecăm cu șansa a doua”

Tehnicianul echipei giurgiuvene este de părere că formația sa pornește cu șansa a doua, dar este optimist în privința șanselor de a obține calificarea.

„Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Nu mai trebuie să caracterizăm Roma, ştim ce forţă are, ce organizare. E o partidă în care noi plecăm clar cu şansa a doua, dar de asta este frumos fotbalul, pentru că îţi dă şansa de a te bate cu cei mai buni şi să demonstrezi că nu ai ajuns degeaba aici.

Mă aştept la o reacţie pozitivă din partea elevilor mei în ceea ce priveşte atitudinea, dorinţa de victorie, pentru că dacă vom câştiga nu vom mai sta cu gândul la ce se întâmplă la Plzen. Dar eu spun că va fi destul de greu, avem de muncă 90 de minute.

Ne fuge gândul şi la Plzen, unde un rezultat de egalitate sau o victorie a gazdelor, ne-ar face matematic calificaţi fără să conteze rezultatul nostru”, a spus Marius Şumudică.

Luciano Spalletti: „Vreau să-i văd pe jucătorii care nu au evoluat în ultima vreme”

Luciano Spalletti, antrenorul Romei, a declarat că a lăsat acasă mai mulți jucători în de bază din diferite motive. Acesta a precizat că se așteaptă la o evoluție bună din partea rezervelor.

„Am lăsat acasă mai mulţi jucători pentru diferite motive. Salah (accidentat la gleznă), Strootman (suspendat), Manolas (probleme la glezna dreaptă), De Rossi (inflamaţie la tendonul lui Ahile), Rudiger (în recuperare), Perrotti (leziune musculară) şi Fazio (leziune musculară) nu vor juca. Mă aştept să creştem în mentalitate treptat, să progresăm.

Mergem pe teren să câştigăm şi pentru a creşte brandul Roma. Încercăm să menţinem mentalitatea şi condiţia fizică a jucătorilor. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru meciurile următoare.

Vom avea mulţi jucători care nu au evoluat în ultima vreme, vreau să-i văd. Mâine, Vermaelen va juca din primul minut şi mă aştept la o evoluţie bună din partea lui. Bogdan Lobonţ nu a venit pentru că nu se află pe lista pentru Europa League”, a spus italianul.

Astra AS Roma Scor Live – Echipe Probabile

Steaua: Lung – Săpunaru, Oros, Lovin, Alexandru Stan – Boubacar, Seto – Ioniţă, Budescu, Nicoară – Alibec

AS Roma: Alisson – Rudiger, Vermaelen, J. Jesus, Seck – Gerson, Strootman – Iturbe, Totti, El Shaarawy – Soleri

Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă Hüseyin Göçek. Arbitrii asistenți sunt Mustafa Eyisoy şi de Kemal Yilmaz. Adiționalii sunt Tolga Özkalfa şi Mete Kalkavan, în timp ce Serkan Ok va fi rezervă.

Astra – AS Roma se dispută joi, 8 decembrie, de la ora 20.00, pe Arena Națională. Partida este televizată de Dolce Sport.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top