Connect with us
Arsenal - Atletico Madrid Scor Live. Semifinala stelelor din Europa League

Sport

REZUMAT VIDEO. Arsenal – Atletico Madrid Scor 1-1 LIVE TEXT. Marseille – RB Salzburg 2-0 – Rezultate

Arsenal Atletico Madrid Scor 1-1. „Finala din semifinale” așa cum a fost numită de presa sportivă internațională, partida Atletico Madrid – Arsenal Londra are prima manșă în Spania, joi, de la ora 22.05.

Deși au o istorie bogată în competițiile europene, cele două echipe se întâlnesc în premieră azi.

REZUMAT VIDEO – Arsenal – Atletico Madrid Scor Live 1-1 – Marseille – RB Salzburg 2-0

Fazele meciului și cele doua goluri. Atletico a reușit să schimbe scorul în minutul 81.

Joi seară au avut loc meciurile tur din semifinalele UEFA Europa League. Capul de afiș al serii a fost fără îndoială Arsenal – Atletico Madrid, partidă încheiată cu o remiză, pe Emirates, 1-1. Deși a avut toate atuurile de partea ei, beneficiind de eliminarea lui Vrsaljko încă din minutul 10 și a lui Simeone doar 3 minute mai târziu, formația lui Wenger nu a reușit să înscrie decât o singură dată în fața defensivei eroice a madrilenilor.

După o primă repriză albă, Lacazette a deschis scorul în minutul 61, cu o lovitură de cap, din 8 metri, după o centrare a lui Wilshere. Tunarii au forțat în ofensivă, dar cei care au dat lovitura au fost oaspeții, la o fază banală. Griezmann a primit o pasă de la marginea propriului careu, a profitat de o respingere greșită a lui Koscielny, l-a driblat pe Ospina, Mustafi a alunecat apoi în fața porții și atacantul lui Atletico a restabilit egalitatea. S-a terminat 1-1 și Atletico pornește cu prima șansă la califiarea în finală.

În celălalt meci al serii, Marseille a primit replica lui Salzburg pe Stade Velodrome. Cele două echipe s-au întâlnit şi în faza grupelor, unde austriecii au obţinut patru puncte contra francezilor. N-a fost cazul și de această dată. Meciul de pe Velodrome s-a terminat 2-0 pentru formația lui Rudi Garcia.

Thauvin a deschis scorul în minutul 15, cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Payet dintr-o lovitură liberă și o ieșire greșită a lui Walke. Rezerva N’Jie a stabilit scorul final la doar 3 minute după ce a intrat pe teren. Formația lui Rudi Garcia a devenit favorită la calificare, însă totul se va decide în Austria, săptămâna viitoare.

Retururile semifinalelor Europa League vor avea loc joi, 3 mai, iar finala se va disputa la Lyon, pe 16 mai.

Fluierul de final. Scor Arsenal – Altetico 1-1.

MIn 90 – 3 minute de prelungiri.

Min 85: Arsenal – Atletico Madrid 1-1. Ultima schimbare la Atletico. Torres intră în locul lui Griezmann

Min 81 – Atletico reușeste să înscrie! Scorul se schimbă în partida Arsenal – Atletico. Grizman egalează!

# Lacazette a marcat 7 goluri în ultimele 7 meciuri jucate pentru Arsenal

Min 68:  Marseille – RB Salzburg 2-0. A doua modificare la Salzburg. Schlager a intrat în locul lui Wolf

Min 65:  Arsenal – Atletico Madrid 1-0. Schimbare la Atletico. Gabi intră în locul lui Gameiro

Min 60 – GOOOL Arsenal | Lacazette deschide scorul pe Emirates, dupa 60 de minute de asediu la poarta lui Jan Oblak. Scor și Rezultat în minutul 60 în meciul Arsenal – Atletico este 1-0.

Min 53: Marseille – RB Salzburg 1-0. OCAZIE SALZBURG! Pele are din nou o intervenție de excepție, de această dată la șutul lui Wolf. Ocazia oaspeților a venit imediat după prima schimbare în echipa gazdă. Accidentat, Ocampos a fost înlocuit pe Andre-Frank Zambo Anguissa.

Min. 46 – Min 46: A început repriza secundă în meciurile de la Londra și Marsilia

Min 45: Final de primă repriză în partidele din turul semifinalelor Europa League. La pauză Arsenal și Atletico Madrid sunt la egalitate, 0-0, în timp ce Marseille o conduce pe Salzburg cu 1-0, grație reușitei lui Thauvin

MIN 11 – Al doilea cartonaș galben.

Min. 4 – Meciul este transmis de Sport.ro, Look Tv plus și Telekom sport.

Echipele de Start Arsenal – Atletico

În sferturi, ambele formații au obținut calificări cu emoții. Arsenal a câștigat turul cu ȚSKA Moscova cu scorul de 4-1, apoi s-a văzut condusă cu 2-o în retur. Londonezii au rezolvat meciul în utlimele minute și au scos un rezultat de egalitate.

Arsene Wenger pleacă de la Arsenal după 22 de ani. Cine e favorit să-i ia locul

De cealaltă parte, Atletico Madrid, venită din Liga Campionilor, a învins-o pe teren propriu pe Sporting Lisabona, scor 2-0, dar a pierdut manșa secundă disputată în Portugalia, cu scorul de 1-0.

Ambele formații sunt considerate cele mai puternice rămase în Europa League și principalele favorite la câștigarea trofeului. Doar una dintre echipe va ajunge însă în finala de la Lyon, unde va întâlni câștigătoarea celeilalte semifinale, disputate între Olympique Marseille și Red Bull Salzburg.

REZUMAT VIDEO! Bayern Munchen – Real Madrid Scor 1-2 – Câștigă campioana Europei!

Arsenal Atletico Madrid Scor Live: Echipe probabile și televizare

Arsenal: Cech – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal – Xhaka, Ramsey, Wilshere, Ozil – Welbeck, Lacazette

Atletico: Oblak – Vrsalyko, Godin, Savic, Hernandez – Koke, Gabi, Saul, Correa – Gameiro, Greizmann

Clement Turpin (Franța) va fi arbitrul acestui meci, televizat de PRO X, Telekom Sport și Look TV.

Huff.ro vă va ține la curent cu rezultatul acestui meci și vă va prezenta rezumatul video al partidei.

Olympique Marseille – Salzburg, semifinala outsiderilor

Nu trebuie să ne abatem atenția nici de la cealaltă semifinală de la ora 22.05, cea dintre Olympique Marseille și Red Bull Salzburg.

Austriecii sunt marea surpriză a acesui sezon. Echipa finanțată de gigantul Red Bull este la prima finală europeană din anul 1994 încoace, când a disputat ultimul act al Cupei UEFA, pierdut contra lui Inter Milano. Atunci, ea se numea Austria Salzburg și nu era patronată de această companie.

Echipa lui Red Bull a trecut spectaculos în sferturi de Lazio, după o victorie cu 4-1 în retur, după ce în optimi reușise o altă surpriză, eliminarea Borussiei Dortmund.

De cealaltă parte, Marseille este singura echipă a Franței care a rămas în Cupele Europene. OM, fostă deținătoare a Cupei Campionilor, țintește o nouă finală europeană, după ce în 2004 a pierdut o finală de Cupa UEFA.

Huff.ro vă va ține la curent și cu rezultatul acestui meci din semfinalele Europa League.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top