Connect with us
Atletico Madrid - Arsenal Scor live și Video. Salzburg - Olympique Marseille Livescore

Sport

Atletico Madrid – Arsenal Scor 1-0 live și Video. Salzburg – Olympique Marseille Livescore 2-0. Costa deschide scorul

Atletico Madrid Arsenal Scor 1-0 Live. Arsenal merge pe Wanda Metropolitano pentru a o înfrunta pe Atletico Madrid și pentru a întoarce scorul de pe Emirates.

LIVE TEXT Atletico Madrid – Arsenal SCOR 1-0. Salzburg – Olympique Marseille Livescore 2-0

UPDATE: 23:56: Min. 90+3: S-au terminat primele 90 de minute ale meciului Salzburg – Marseille. Scorul este 2-0, în oglindă cu cel din tur. Avem PRELUNGIRI în Austria.

UPDATE 23:52: Min 88: Ocazie mare pentru Atletico de a închide meciul. Griezmann şutează din careu, dar Ospina e la post şi respinge.

UPDATE. 23:51: Min. 87: Marseille cere penalty, după un şut al lui Thauvin care îl loveşte în mână pe un adversar.

UPDATE: 23:36: Min. 75: BARĂ MARSEILLE! Payet centrează perfect de pe partea dreaptă, dar lovitura de cap a lui Thauvin loveşte transversala.

UPDATE 23:28: Min 65: GOOOOOOOL SALZBURG!!!! Autogol Sarr! Austriecii speră la calificare în finală. Sarr a deviat în propria poartă şutul trimis de Schlager. La acest scor, avem prelungiri.

UPDATE 23:16: Min. 53: Ocazie mare Arsenal: Ramsey ratează din apropierea porţii. Şutul lui trece puţin pe lângă poartă.

UPDATE 23.15: Min. 53: GOOOOOOL SALZBURG!!!! GOOOOOL Haidara. Austriecii deschid scorul şi speră la o calificare miraculoasă.
UPDATE 23:10: A început repriza a doua a meciurilor Atletico – Arsenal şi Salzburg – OM.

UPDATE 22:54: S-a terminat prima repriză a meciurilor care vor stabili finalistele Europa League: Atletico – Arsenal 1-0 şi Salzburg – Olympique Marseille 0-0.

UPDATE 22:52: Min 45+2: GOOOOOOOOL ATLETICO!!!!! GOOOOOOL COSTA. Madrilenii dau lovitura în prelungirile primei reprize, după un contraatac şcoală. Griezmann i-a pasat perfect lui Costa, care l-a învins pe Ospina. A fost a doua reuşită a internaţionalului spaniol din acest sezon european.
Min 44 – Gooool Atletico! Scorul la meciul Atletico Madrid  – Arsenal 1-0.

UPDATE 22:42: Min 38: Atletico are două ocazii într-un minut. Mai întâi, Koke şutează spectaculos, dar mingea trece pe lângă poartă. La următoare fază, nici execuţia din întoarcere a lui Griezmann nu e cadrată.

UPDATE 22:20: Min 13. Dabbur ratează prima mare ocazie a lui Salzburg. Şutul său e respins de portarul Pele.

UPDATE 22:16: Min. 10: Probleme mari pentru Arsenal: căpitanul Koscielny s-a accidentat şi a fost scos cu targa de pe teren, în aplauzele fanilor „tunarilor”. Locul lui a fost luat de Chambers.

UPDATE 22:12: Min. 7: Prima ocazie de gol a lui Atletico i-a aparţinut lui Diego Costa, dar şutul atacantului a trecut peste poarta lui Ospina.

# Atletico Madrid a terminat la egalitate turul disputat în deplasare într-o dublă europeană de 14 ori şi în 12 rânduri a mers mai departe. De partea cealaltă, Arsenal a remizat pe teren propriu de 7 ori, iar de 3 ori s-a calificat în faza superioară.

ACTUALIZARE, 22:03 – MIN 1 – Fluierul de start pentru cele două meciuri. UPDATE 22:05: Min 1. Au început meciurile Atletico Madrid – Arsenal şi Salzburg – Marseille

În tur, elevii lui Simeone au smuls un punct, după ce au rămas în zece oameni încă din minutul 10, după eliminarea lui Vrsaljko.

Griezmann a profitat atunci de o mare eroare a defensivei londonezilor și a restabilit egalitatea. Meciul a fot dominat de Arsenal, care nu a reușit să concretizeze avantajul omului în plus.

Echipele de start în Atletico Madrid – Arsenal

Atletico Madrid

Oblak – Thomas, Gimenez, Godin, Lucas Hernandez – Koke, Saul, Gabi – Griezmann, Diego Costa

Arsenal

Ospina – Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal – Ramsey, Wilshere, Xhaka – Ozil, Lacazette – Welbeck

Echipele de start în Salzburg – Marseille

Salzburg

Walke – Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer – Haidara, Samassekou, Berisha – Schlager – Gulbrandsen, Dabbur

Marseille

Pele – Sarr, Rami, Gustavo, Amavi – Sanson, Lopez; Thauvin, Payet, Ocampos – Germain

Rezumatul meciului tur

Partey, unul dintre fundașii lui Simeone, a dezvăluit că antrenorul a exersat cu echipa sa jocul în inferioritate numerică, înainte de turul cu Arsenal.

„Chestia cu Simeone pe care probabil multi oameni nu o stiu este ca instinctele sale sunt mereu corecte. Ne-a pus sa ne antrenam 10 contra 11 cu o zi inainte de meci (cel din tur) si ne-a tot spus ca e posibil sa ramanem in inferioritate numerica si ca acest lucru s-ar intampla mai devreme decat ne-am astepta.

Ma simt privilegiat sa fiu antrenat de un asemenea om – acum media vorbeste mereu de cat de bine sunt platiti jucatorii si ce viata luxoasa au, insa, cei care ma cunosc stiu ca am tot spus ca orice jucator ar deveni mai bun daca ar fi antrenat de el, a spus fotbalistul.

Cert este că dacă Arsenal va dori să se califice trebuie să învingă sau să facă un egal în care să marcheze mai mult de două goluri. În caz de 0-0, Atletico merge mai departe grație golului din tur.

Atletico Madrid Arsenal Scor live: Echipele probabile de start

Atletico Madrid: Oblak, Partey, Gimenez, Godin, Hernandez, Niguez, Gabi, Koke, Correa, Griezmann, Costa

Arsenal: Ospina, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Xhaka, Ramsey, Wilshere, Mkhitaryan, Ozil, Lacazette

Centralul italian Gianluca Rocchi va conduce partida. Meciul este transmis de PRO X și Telekom Sport, de la ora 22.05.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al duelului din semifinalele Europa League și vă va prezenta video cele mai importante momente și rezumatul meciului.

Salzburg – Olympique Marseille: Scor Live

În cealaltă semifinală europeană, Marseille joacă pe terenul celor de la Sazburg, după un tur câștigat de francezi cu 2-0.

Austriecii au dovedit că sunt o forță de temut pe teren propriu în meciul din sferturi cu Lazio, unde au câștigat cu 4-1.

Salzburg: Walke, Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer, Haidara, Berisha, Samassekou, Schlager, Hee-Chan, Dabbur

Marseille: Pele, Sarr, Rami, Gustavo, Amavi, Lopez, Sanson, Ocampos, Payet, Thauvin, Mitroglou

Meciul este televizat de Telekom Sport 2 de la ora 22.05. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al meciului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top