Connect with us
Barcelona - Real Scor Live - Un El Clasico pentru palmares

Sport

Barcelona – Real Scor final 2-2 Rezumat video

Barcelona Real Scor final 2-2. Proaspăt campioană, Barcelona a remizat acasă cu Real Madrid, într-un El Clasico în care Messi şi Ronaldo au marcat.

Pentru catalani au marcat Suarez (10) şi Messi (52), iar pentru madrileni au înscris Ronaldo (14) şi Bale (72). Roberto de la Barcelona a primit roşu după un fault la Marcelo făcut în prelungirile primei reprize.

Stire initiala

Catalanii au dominat La Liga, dar nu au reuşit să concretizeze această dominaţie şi pe plan european, fiind eliminaţi în Champions League în sferturi.

Vezi rezultatul live al duelului dintre FC Barcelona şi Real Madrid AICI!

De cealaltă parte, Real este în a treia finală de Liga Campionilor consecutivă, dar sezonul de la Liga nu a fost unul reuşit. Madrilenii sunt abia pe locul 3, dar o victorie în această seară i-ar face să vină la un punct în spatele lui Atletico, cu un meci în minus.

Jucătorii lui Diego Simeone au cedat surprinzător pe teren propriu în meciul cu Espanyol, fiind învinşi cu scorul de 0-2.

Derby-ul FC Barcelona – Real Madrid, programat duminică de la ora 21.45, suscită „mai puţină efervescenţă” întrucât catalanii sunt deja campioni, a recunoscut, sâmbătă, antrenorul madrilenilor Zinedine Zidane.

El intenţionează să se folosească de acest meci fără miză pentru „a pregăti” finala Ligii Campionilor cu Liverpool de la finele lunii mai, relatează AFP.

„Acest clasico nu mai are o miză contabilă, deci anul acesta, întrucât campionatul este decis, este mai puţină efervescenţă. Este normal în acelaşi timp.

Dar înainte de meci lucrurile stau aşa, dar când vom începe probabil că nu va fi chiar aşa. Eu nu m-am gândit să joc cu echipa B, cu mine asta nu se va întâmpla.

Ne mai rămân patru meciuri şi trebuie să jucăm cât mai bine posibil. Trebuie să terminăm cât mai sus posibil în clasament şi, mai ales, ce mă interesează, este să pregătim finala Ligii Campionilor.

Iar asta se face cu o intensitate de meciuri, sunt convins. Avem un meci de jucat duminică şi trebuie să ne pregătim să-l disputăm cu intensitate, pentru că doar aşa ne pregătim finala”, a afirmat Zidane.

În finala din data de 26 mai, de la Kiev, Liverpool o va înfrunta pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului.

Barcelona Real Scor Live: Echipele de start

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – S. Roberto, Pique, Umtiti, J. Alba – Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez, Coutinho

Antrenor: E. Valverde

Real Madrid (4-3-3): Navas – Nacho, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo

Antrenor: Z. Zidane

Meciul Barcelona – Real este transmis în direct de la ora 21.45 de Digi Sport 1. Huff.ro vă ţine la curent cu scorul live al derby-ului Spaniei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top