Connect with us
Birmingham City oferă 10 milioane de euro pentru transferul lui George Pușcaș

Sport

Birmingham City oferă 10 milioane de euro pentru transferul lui George Pușcaș

George Puşcaş (23 de ani), atacantul naţionalei României, ar fi aproape de un transfer în Anglia, la echipa de liga a doua Birmingham City, scrie presa din Italia, care citează Gazzetta Dello Sport.

Potrivit ultimelor informaţii, Birmingham ar fi oferit nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru a-l transfera pe fotbalistul român care a impresionat la Campionatul European U21, din această vară. Sursa citată mai scrie că suma de transfer este mai mult decât mulţumitoare pentru Inter, care ar face un profit important de pe urma atacantului român şi ar strânge capital pentru achiziţionarea lui Romelu Lukaku, de la Manchester United.

În cazul în care transferul lui Puşcaş se va face pentru 10 milioane de euro, românul va deveni cea mai scumpă achiziţie din istoria lui Birmingham City. Primul în această ierarhie este fostul atacant Emil Heskey, transferat în sezonul 2004/2005, de la Liverpool, pentru aproximativ 9,5 milioane de euro.

De asemenea, în această vară, Birmingham a mai realizat un transfer pe bani mulţi. Englezii l-au transferat pe mijlocaşul defensiv croat Ivan Sunjic (22 de ani), de la Dinamo Zagreb, pentru 8 milioane de euro.

Birmingham City evoluează de nouă sezoane în Championship, ultima oară când a jucat în Premier League întâmplându-se în stagiunea 2010/2011. În această vară, antrenor principal la englezi a fost numit spaniolul Pep Clotet (42 de ani), care a mai antrenat formaţii precum Halmstad, Viking FK sau Oxford United. În ultimul sezon, a fost secundul lui Gary Monk la Birmingham.

Birmingham City are în lot trei atacanţi de careu: englezii Lukas Jutkiewicz (30 de ani) şi Isaac Vassel (25 de ani) şi suedezul Kerim Mrabti (25 de ani).

Echipa lui Pep Clotet a început cu o victorie noul sezon din Championship, sâmbătă, 1-0 pe terenul lui Brentford.

Fereastra de transferuri în Championship se va încheia joi, 8 iulie, la ora 19:00.

George Puşcaş (23 de ani) aparţine de Inter Milano încă din 2014, când a fost adus de la Liberty Oradea. Acesta a fost împrumutat la echipe precum Bari, Benevento sau Novara, iar în ultimul sezon a evoluat la Palermo, în Serie B. Problemele financiare ale sicilienilor nu le-au permis să se înscrie în următoarea ediţie de campionat şi nici să îl cumpere definitiv pe român, astfel că Puşcaş s-a întors la Inter.

Puşcaş a înscris patru goluri pentru Româna U21 la Campionatul European, fiind numit de UEFA în echipa ideală a turneului final.Birmingham City oferă 10 milioane de euro pentru transferul lui George Pușcaș

Continue Reading
You may also like...

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top