Connect with us
Bombă în sport! Messi părăsește Barcelona! A ales deja altă echipă

Sport

Bombă în sport! Messi părăsește Barcelona! A ales deja altă echipă

Este bomba momentului în sport! Starul argentinian, Lionel Messi părăsește Barcelona, echipa în care a activat încă din anul 2001. Contractul lui Messi în Catalonia expiră în vara lui 2021, dar sportivul în vârstă de 33 de ani nu ar mai aștepta până atunci.

Bombă în sport! Messi părăsește Barcelona! A ales deja altă echipă

Lionel Messi părăsește Barcelona – este informația care fierbe lumea sportului. Starul argentinian în vârstă de 33 de ani ar vrea să încheie contractul cu Barcelona, înainte ca acesta să expire de drept. Messi s-ar îndrepta către Manchester City.

Informațiile legate de plecarea acestuia au fost publicate în exclusivitate de către jurnalistul Marcelo Bechler, cel care, în 2017, a oferit primul știrea trecerii lui Neymar la PSG. Marcelor Bechler este considerat o sursă importantă. El a scris că  Messi i-ar fi informat pe şefii Barcelonei că vrea să plece încă din această vară, și nu în 2021, când îi expiră acordul.

Cu toate astea, conform „Mundo Deportivo“, conducătorii catalani au dezminţit informaţia furnizată de Bechler, spunând că Messi n-ar fi zis nimic despre o plecare imediată.

Motivul pentru care pleacă

Decizia de a pleca din formația blau-grana are legătură cu umilința îndurată de catalani în UEFA Champions League. Mai exact, eșecul răsunător cu Bayern Munchen, cu scorul 2-8, l-ar fi determinat pe starul argentinian să-și dorească să părăsească echipa.

Potrivit Digisport.ro, în echipa Manchester City, Messi ar lucra din nou cu Pep Guardiola, antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe la Barcelona.

Mai mult, s-ar bate și la câștigarea Ligii Campionilor, obiectiv mereu de actualitate la City.

Presa britanică scrie că Manchester City e în ”pole-position” pentru a semna cu vedeta ”blau-grana”. Cotidianul Mirror notează că ”patronul lui City e dispus să îi ofere lui Messi tot ce dorește, ca să-l vadă îmbrăcând tricoul albastru”.

731 de meciuri a jucat Messi pentru Barcelona. El a marcat 634 de goluri și a obținut, împreună cu catalanii 33 de trofee.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top