Connect with us
Contraexpertiza in cazul scandalului de dopaj in care a fost implicat Lucian Bute a confirmat fatpul ca pugilistul s-a dopat cu ostarina.

Sport

BOX: Proba B in cazul lui Lucian Bute confirma ca pugilistul s-a dopat

Proba B in cazul pugilistului Lucian Bute a confirmat rezultatul pozitiv de la primul test antidoping, relateaza presa din Canada. Sportivul fusese depistat cu ostarina dupa meciul cu Jack Badou, contand pentru centura mondiala WBC.

Cu toate ca staff-ul sau nu a confirmat informatia, Lucian Bute este asteptat sa sustina o conferinta de presa in care sa isi exprime punctul de vedere in acest scandal de dopaj.La conferinta de presa, Bute va fi insotit de Yvon Michel, consilierul sau Chris Ganescu si de antrenorul sau Howard Grant, scrie Agerpres.

Citeste si: SOC! Bute, prins DOPAT! Reactia boxerului

WBC anunta pe 27 mai ca Lucian Bute s-a dopat cu ostarina, substanta interzisa inca din anul 2008, care are ca efect cresterea masei musculare. Boxerul a negat, atunci, ca s-ar fi dopat.

Meciul de box dintre Jack Badou si Lucian Bute s-a incheiat cu remiza, sportivul originar din Galati ratand sansa de a redeveni campion mondial. In varsta de 36 de ani, Bute a fost campionul mondial IBF al categoriei din 2007 pana in 2012, interval in care si-a aparat centura de 9 ori. El are in palmares 32 de victorii (25 KO), un meci egal si 3 infrangeri la profesionisti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top