Connect with us
BRD Bucharest Open 2018. Ce prețuri au biletele

Sport

BRD Bucharest Open 2018. Ce prețuri au biletele

BRD Bucharest Open 2018.  Cel mai așteptat turneu de tenis din România se apropie cu pași repezi. Tichetele de intrare la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2018, ce se va desfăşura în perioada 16-22 iulie, se comercializează începând de miercuri cu preţuri cuprinse între 20 şi 75 de lei, anunţă Federaţia Română de Tenis într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.bilete.ro şi în reţeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos şi Poşta Română. Preţurile pe zile sunt următoarele: 20 lei (luni, 16 iulie), 20 lei (marţi, 17 iulie), 30 lei (miercuri, 18 iulie), 30 lei (joi, 19 iulie), 50 lei (vineri, 20 iulie), 75 lei (sâmbătă, 21 iulie) şi 75 lei (duminică, 22 iulie).

Care sunt beneficiile pensionarilor și studenților

Intrarea este liberă pentru public în zilele de calificări, sâmbătă şi duminică (14 şi 15 iulie), iar copiii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces gratuit şi în perioada 16-19 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimaţie, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.).

Citește și: Scandal la Madrid Open! Președintele WTA, nemulțumit de prezența lui Ilie Năstase

Pe o comandă pot fi achiziţionate cel mult patru bilete pentru fiecare zi de competiţie. Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil. Persoanele cu dizabilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa office@frt.ro.

Citește și: Simona Halep lider absolut! Continuă să conducă detaşat în clasamentul WTA

BRD Bucharest Open, turneul WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, se va desfăşura la Arenele BNR din Capitală în perioada 16-22 iulie.

Simona Halep nu crede că va participa la BRD Bucharest Open 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, vineri, că nu crede că va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International găzduit, de Arenele BNR în perioada 16-22 iulie.

„Am auzit că toate fetele joacă la turneul internaţional de la Bucureşti, e foarte plăcut pentru România. Eu nu ştiu sigur dacă voi participa, dar în mare parte nu prea, pentru că e pe zgură după iarbă şi e destul de greu”, a explicat Halep, potrivit Agerpres

Ea a menţionat că încearcă să se acomodeze cât mai repede pentru turneele pe iarbă care urmează. „În fiecare an este la fel, încerc să merg acolo din timp şi să mă acomodez cât se poate de bine până la Wimbledon”, a adăugat jucătoarea numărul 1 în clasamentul WTA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top