Sport

Simona Halep este în doliu. Bunicul său a murit

Simona Halep este în doliu. Bunicul său a murit astăzi, 11 martie, cu câteva ore înainte a sportiva să joace în turul doi de la Indian Wells, împotriva croatei Donna Vekic.

Tenismena a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care își ia rămas bun de la bunicul ei, care o încuraja mereu să își îndeplinească visul de deveni o mare campioană.

„Papu… un om deosebit, care astăzi s-a ridicat la Ceruri, un om cu un suflet bun, un om blând, nu-i plăcea niciodată cearta… Dar nici măcar atunci când m-a certat n-am putut să mă supăr pe el. El ne făcea mereu sa râdem cu felul lui glumeț.
Când eram junioară, făcea glume, motivându-mă în același timp – și spunea că trofeele mele sunt din tinichea. Iar atunci când am reușit să ajung în top, a fost foarte mândru de mine, de faptul că am muncit și nu am cedat niciodată… și m-a prețuit. Mereu ne-a prețuit, mereu ne-a iubit, iar pe mama (nora lui) a tratat-o întotdeauna cu blândețe, apreciere și admirație.
Un tată, un socru, un BUNIC cu suflet de aur.
Dumnezeu să te odihnească, Papule.
Mereu vei fi în sufletele noastre”, a fost mesajul Simonei Halep.

Meciul Simonei Halep se va disputa după ora 01:30. Dacă va trece în turul următor, campioana noastră va evolua împotriva învingătoarei dintre Beck şi Mladenovic.

Share
Scris de
Oprea Raluca

Acest site foloseste cookies.

Read More