Connect with us
Câștigător al Europa League la București cu Atletico Madrid, în 2012, se retrage de frica invalidității. El pune ghetele în cui la numai 27 de ani.

Sport

Câștigător al Europa League la București riscă acum invaliditatea!

Câștigător al Europa League la București cu Atletico Madrid, în 2012, se retrage de frica invalidității. Alvaro Dominguez Soto „va pune ghetele in cui” la numai 27 de ani.

Câștigător al Europa League, forțat să se retragă

Fundașul lui Borussia Monchengladbach a luat decizia de a pune capăt carierei în urma multiplelor accidentări suferite în ultimii ani. Într-o scurtă filmare postată pe Twitter, apărătorul spaniol a mulțumit fanilor celor două echipe la care a evoluat în cariera sa (Atletico Madrid și Borussia Monchengladbach). El se arată recunoscător pentru susținerea morală de care a avut parte. În același videoclip, Dominguez își explică decizia.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc fanilor lui Atletico și Gladbach pentru că mi-au fost alături tot timpul. Profit de această ocazie pentru a va anunța că sunt forțat să renunț la fotbalul pe care îl iubesc atât de mult. În ultimii ani, am continuat să joc fotbal deși aveam dureri imense. Acum, realizez că nu se mai poate. Accidentările suferite și operațiile care au urmat, și-au spus cuvântul, iar consecințele le resimt și azi. Medicii mi-au spus că picioarele mele sunt foarte afectate de toate intervențiile chirurgicale la care am fost supus. Pus în fața riscului de a-mi pierde simțul în picioare, mă văd nevoit să spun STOP.”, a explicat Alvaro Dominguez.

Citește și:UCL: Atletico Madrid – Bayern Munchen SCOR 1-0 LIVE TEXT

Până la cei 27 de ani, Alvaro Dominguez a evoluat 4 sezoane la Atletico Madrid și 3 la Borussia Monchengladbach. Pentru gruparea din capitala Spaniei, fundașul a bifat 120 de prezențe și 6 goluri. Îmbrăcând tricoul plăpumarilor, Dominguez a reușit să cucerească de două ori Europa League (în 2010 și 2012) și Supercupa Europei în 2010. Pentru echipa germană, spaniolul a bifat 96 de prezențe și 3 goluri.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top