Connect with us
Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu vor participa la Turneul Open ”Abierto Mexicano de Gimnasia”

Sport

Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu vor participa la Turneul Open ”Abierto Mexicano de Gimnasia”

Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu vor participa la Turneul Open ”Abierto Mexicano de Gimnasia”. Cei doi gimnaști vor participa, între 25-27 noiembrie, la Turneul Open ”Abierto Mexicano de Gimnasia”. Turneul va fi găzduit de Ciudad de Mexico.

Competiţia de la Ciudad de Mexico este la cea de-a șasea ediție. Ca în anii trecut și în acest an se vor reuni numeroşi gimnaşti medaliaţi în marile competiţii mondiale. Între aceştia se vor număra şi Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu.

Concursul va avea loc în Sala de Armas ”Fernando Montes de Oca” şi va reuni sportivi renumiţi din gimnastica artistică şi ritmică din mai multe ţări. Printre acestea se numără Uzbekistan, Italia, Olanda, Spania, Japonia, Brazilia sau Columbia.

Printre competitori se va afla şi Okasa Şuşovitina, recordmenă de participări la Jocurile Olimpice (şapte ediţii).

Marian Drăgulescu, pe locul 4 la Turneul Memorial ”Artur Gander”, din Elveţia.

Marian Drăgulescu s-a clasat pe locul 4 la Turneul Memorial ”Artur Gander”, din Elveţia, pe 3 noiembrie. La cei 35 de ani, Marian Drăgulescu a ocupat locul 4, miercuri seară, la competiţia găzduită de oraşul Chiasso, în cadrul căreia s-a performat la patru aparate. Astfel, Drăgulescu a avut un total de 56,200 puncte (nota 14,500 la sol, 13,650 la cal cu mânere,15,000 la sărituri şi 13,050 la paralele).

Citește și: Marian Drăgulescu s-a clasat pe locul 4 la Turneul Memorial „Artur Gander” din Elveția

Citește și: Catalina Ponor reactioneaza pe Facebook in urma criticilor aduse dupa RIO 2016

Medalia de aur a revenit lui Oleg Verniaiev (Ucraina, 60,800 puncte), iar pe podium au mai urcat Bart Deurloo (Olanda, 57,700 şi Igor Radivilov, 57,050).

Marian Drăgulescu a câştigat competiţia de la Chiasso în 2003 şi 2006.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top