Connect with us
Răzvan Marin a debutat la Stardard Liege, în înfrângerea de pe teren propriu, scor 0-3, cu liderul campionatului Belgiei, Club Brugge.

Sport

Ce a făcut Răzvan Marin în primul meci jucat la Standard Liege

Debutul lui Răzvan Marin la Standard Liege a fost unul nefericit. Echipa sa a pierdut meciul de pe teren propriu cu Club Brugge, scor 0-3.

Băiatul lui Petre Marin a intrat pe teren în minutul 79 al partidei, fără a putea face ceva pentru a schimba soarta partidei.

Citește și: Bogdan Stancu s-a transferat la Bursaspor. Salariu imens pentru atacant

„Am semnat pe patru sezoane şi jumătate şi sunt pregătit să ajut echipa. Am preferat să iau numărul 18, la fel ca la fosta mea echipă. Sunt pregătit, dar antrenorul este cel care ia deciziile. Am venit la Standard pentru a face un pas înainte. Am avut discuţii cu alte echipe, dar am preferat Standard pentru că este o echipă bună, cu tradiţie. Vreau să demonstrez că merit titulatura de speranţă a fotbalului românesc. Dau pase bune şi prefer să joc la mijlocul terenului. Jocul de aici este mai rapid ca în România”, a spus Marin, care a debutat duminică la formaţia belgiană.

Standard Liege este pe locul 9 în campionatul Belgiei. Club Brugge este lider, urmat la două puncte de Anderlecht, echipa lui Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu. Primul dintre ei a reușit un gol fabulos în victoria cu Sint Truiden

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top