Sport

Ce a găsit Simona Halep în ceașcă, după ce a comandat o cafea într-un celebru local din București

Simona Halep (27 de ani), actualul loc 2 WTA, pregătește de zor sezonul pe zgură care va începe pentru ea cu semifinala Fed Cup, contra Franței. Între două antrenamente, campioana noastră și-a permis și câteva momente de relaxare.

Astfel, Simona Halep a avut parte de o surpriză plăcută în momentul în care și-a comandat o cafea. Marea noastră campioană a avut plăcerea să revadă, în ceașcă, imaginea superbă de la Roland Garros, după finala câștigată în fața lui Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Astfel, Simona a revăzut momentul în care săruta trofeul câștigat pe zgura pariziană.

Ce a găsit Simona Halep în ceașcă, după ce a comandat o cafea într-un celebru local din București

Simona Halep, principala favorită a caselor de pariuri la Roland Garros 2019

Simona Halep este văzută de casele de pariuri ca principala favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros. Românca este deținătoarea trofeului obținut în fața americancei Sloane Stephens. Simona Halep are o cotă de 5,50 și este urmată de Elina Svitolina și Serena Williams, ambele cu o cotă de 8,00.

Canadianca Bianca Andreescu a urcat spectaculos în opțiunile bookmakerilor și este a unsprezecea favorită, cu o cotă de 26,00. Simona Halep a mai jucat de două ori finala la Roland Garros. În 2014, a fost învinsă de rusoaica Maria Sharapova, iar în 2017 a pierdut în compania letonei Elena Ostapenko.

Simona Halep a mai disputat a mai disputat o finală de Grand Slam, la Australian Open, în 2018, pe care a pierdut-o în fața danezei Carolinei Wozniacki.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-04-08T18:12:15+03:00 18:12

Share
Scris de
Laurențiu Emanuel
Stiri Despre simona halep

Acest site foloseste cookies.

Read More