Sport

CFR Cluj – Botoșani scor 2-1. Live score – Luptă aprigă pentru puncte, scor final

CFR Cluj – Botoșani scor 2-1. Meciul este live score pe HUFF începând cu ora 21:30. CFR Cluj este pe locul 3 în clasament cu 12 puncte, iar botoșănenii pe locul 9 cu 8 puncte. Meciul este și live score pe platformele operatorilor de cablu. Dan Petrescu a susținut ieri o conferință de presă, în care a dat câteva explicații despre meciul de astăzi.

Live score CFR Cluj – Botoșani live score 2-1

Minutul 76 – Vinisius dă gol pentru CFR. Scor CFR Cluj – Botoșani 2-1.

Minutul 26GOL Botoșani! Ciobotariu încearcă să respingă, dar trimite greșit la adversarul său, Fili, care trage din marginea careului sub transversală.

Minutul 15GOL CFR Cluj! Debeljuh înscrie din centrarea lui Camora.

Scorul se actualizează înstant ce aesta se schimbă.

Live video CFR Cluj – Botoșani

CFR Cluj – Botosani

CFR Cluj – Botoșani este live video și live stream pe site-urile: digisport.rodigionline.ro (pentru abonații abonații RCS RDS), horizon.tv și aplicația pentru telefon live video pe mobil Vodafone TV (pentru abonații Vodafone șu UPC), Orange TV aplicație mobilă pentru cei abonați la Orange, pe site-ul FocusSat sau Appstore sau Magazin Play aplicaliția LIVE TV. Iar cei de la Telekom pot vedea meciul pe Telekom Sport 1 care este live video gratuit pentru abonații companiei pe site-ul telekomtv.ro.

CFR Cluj este echipa momentului în Liga 1

  • al 25-lea sezon în Liga 1 pentru CFR Cluj, în care a jucat 834 de meciuri şi a câştigat 366. A suferit 231 de înfrângeri şi de 237 de ori a terminat la egalitate
  • 6 titluri de campioană, 4 Cupe şi 3 Supercupe sunt în palmaresul CFR-ului
  • 18 meciuri directe au jucat cele două echipe în Liga 1. 10 victorii a obţinut CFR Cluj, iar de 4 ori a învins FC Botoşani

CLASAMENT LIGA 1 – ETAPA 7

CLASAMENT LIGA 1 – ETAPA 7

Abdoulaye Ba, sfătuit de Răzvan Raț să vină în România

Apărătorul central a dezvăluit că Răzvan Raț, alături de care a jucat la Rayo Vallecano, l-a influențat în decizia sa de a accepta oferta lui Dinamo.

”Am vorbit înainte de a veni aici cu câțiva prieteni. Am vorbit cu Răzvan Raț aproape orice, despre cum e viața de aici și cum este lumea în România. Sfatul pe care el mi l-a acordat a fost să vin aici la Dinamo, deoarece este un club cu o istorie foarte bogată. Eu, de când am venit aici, în România, mă simt foarte bine, lumea este chiar foarte prietenoasă.

Cu Raț am jucat doi ani de zile. Am mai vorbit și cu Borja Valle, care a ajuns la club înaintea mea. Când eram tânăr, îmi plăceau Atletico Madrid și AC Milan, iar acolo am avut ocazia să-l văd pe ‘Mister’. Să am ocazia să-l văd a fost extraordinar, sunt sigur că mă va ajuta foarte mult în carieră experiența lui”, a spus Ba, într-un interviu pentru Pro TV.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-10-17T23:22:57+03:00 23:22

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More