Connect with us
CFR Cluj - Craiova rezumat video. Scor final

Sport

CFR Cluj – Craiova rezumat video. Scor final 1-0

CFR Cluj  a jucat cu CSU Craiova într-un meci contând pentru playoff – ul Ligii 1. Înainte de acest meci, clujenii erau pe locul doi, iar oltenii erau pe poziția a treia în clasament.

Clujenii s-au impus cu 1-0, după golul marcat de Camora în minutul 75. Boli a fost eliminat în minutul 86. Oltenii au ratat un penalty in prelungiri. Clujul trece pe primul loc momentan, până la meciul FCSB-ului.

https://youtu.be/-NbosrpasDg

https://youtu.be/vJBHRZJOJCk

Înainte de meciul CFR – Craiova, Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului îl lăudase pe tehnicianul oltenilor, italianul Devis Mangia.

“Craiova o să joace pe bune cu CFR! Ei pot să piardă Europa dacă nu dau totul în campionat. Mangia îmi e atât de simpatic… Cu drag ascult declaraţiile lui, e un om de mare calitate şi de valoare.

Îmi era antipatic, dar acum îmi e atât de simpatic. E om de valoare, are mentalitate de om cu caracter. Nu-l agream, dar acum mi-am schimbat total părerea de el. Nu vreau să spun nimic de Mangia, ştiam că o să fiu întrebat, dar nu spun nimic”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

CFR CLUJ – Craiova Rezumat video

CS Universitatea Craiova este singura echipă din playoff-ul Ligii 1 Betano care va juca împotriva CFR-ului şi FCSB-ului, echipe care se luptă pentru câştigarea titlului. Partida contra echipei din Gruia va avea loc în etapa a 8-a din playoff, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, iar pe 12 mai CS Universitatea Craiova va primi vizita FCSB-ului, în runda a 9-a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top