Connect with us
CFR Cluj - Malmo scor live - Turul 2 preliminar din Liga Campionilor

Sport

CFR Cluj – Malmo scor final 0-1 Rezumat video. Preliminarii Liga Campionilor

CFR Cluj Malmo scor final 0-1. CFR Cluj a debutat cu stângul în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor pe teren propriu, în fața campioanei Suediei, Malmo.

La capătul unei prime reprize slabe, cu un joc sărăcăcios de ambele părţi, suedezii au marcat prin Strandberg (minutul 45), cu largul concurs al lui Arlauskis.

Nici repriza secundă nu s-a desfăşurat mai bine. Campioana s-a chinuit să îşi creeze faze la poarta suedezilor, care au mai ratat o ocazie prin acelaşi Strandberg (minutul 55).

În urma acestui rezultat, CFR Cluj este obligată să câştige în returul din Suedia, altfel vor fi eliminaţi din Champions League.

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Hoban – Deac, Djokovic, Culio, Omrani – Ţucudean

Rezerve: Vâtcă – Males, Păun, Lang, Ioniţă, Bordeianu, Peteleu

Malmo: Dahlin – Larsson, L. Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Lewicki, Christiansen, Rieks – Strandberg, Rosenberg

Rezerve: Andersson – Gall, Innocent, Antonsson, Vindheim, Brorsson, Adrian

Rezumat video CFR Cluj – Malmo


Campioana României vine după un egal cu FC Botoșani în prima etapă a Ligii 1 și după ce a câștigat Supercupa României în fața Craiovei.

De cealaltă parte, echipa suedeză este neînvinsă în ultimele șapte partide oficiale, însă în campionat ocupă abia locul 6, cu 22 de puncte după 15 meciuri disputate, la distanță considerabilă de locurile de cupă europeană.

Vezi aici scorul live al acestui meci!

Tehnicianul Edi Iordănescu consideră că echipa sa va avea de înfruntat un adversar valoros.

„O dublă manşă trebuie tratată ca atare, sunt două jocuri şi trebuie să le tratăm ca atare.

Vom avea în faţă o echipă pe care am încercat să o studiem foarte bine şi să o studiem ca profil, o echipă foarte echilibrată, valoroasă, cu o medie de vârstă foarte bună pentru performanţă, aproximativ 27 de ani, asta înseamnă experienţă.

O echipă care are în componenţă actuali şi foşti internaţionali şi mulţi jucători obişnuiţi cu ceea ce înseamnă cupe europene.

Am văzut că şi jocurile le gestionează foarte bine, la fel şi momentele de joc, ştiu când să accelereze, când să temporizeze.

E o echipă care are maturitate în joc şi ştie să se folosească de orice oportunitate pentru a tranşa victoria în favoarea ei şi trebuie să fim foarte atenţi din acest punct de vedere”, a explicat antrenorul echipei CFR Cluj.

Referindu-se tot la Malmo FF, tehnicianul clujenilor a precizat că, deşi debutul de campionat nu a fost cel mai bun, odată cu venirea antrenorului Uwe Rosler, echipa a intrat pe o pantă ascendentă şi a început să fie eficientă din nou.

Malmo anunță că va juca agresiv contra lui CFR Cluj

Malmo FF este pregătită pentru un joc agresiv, marţi, în partida împotriva CFR Cluj, a spus Rasmus Bengtsson, fotbalist al echipei suedeze.

„În aceste două jocuri ne vom strădui să înscriem goluri, scopul nostru va fi acela de a juca agresiv şi de a înscrie cât mai multe goluri. ne dorim desigur să câştigăm.

Am lăsat nişte rezultate foarte bune, cu nişte rezultate foarte bune în urma noastră, iar acum suntem gata să continuăm şi suntem pregătiţi pentru meciul de mâine”, a spus Bengtsson, luni, într-o conferinţă de presă.

Acesta a adăugat că toţi jucătorii lui CFR Cluj sunt foarte buni, dar echipa sa este pregătită.

La rândul său, antrenorul Uwe Rosler a declarat că aspectul psihic şi concentrarea sunt foarte importante pentru jucători.

Mai mult de cinci ani de la ultima prezență a lui CFR Cluj în Champions League

CFR n-a mai jucat în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2012-2013, când ardelenii au adunat 10 puncte (record pentru o echipă din România) şi au obţinut istoricul succes cu Manchester United, chiar pe Old Trafford, fără a reuşi, însă, să meargă mai departe în primăvara UCL.

De cealaltă parte, Malmo a fost prezentă ultima oară în grupe în sezonul 2015-2016. Atunci, a terminat ultima în grupa cu Real Madrid, PSG şi Shakhtar Donetsk, cu doar 3 puncte şi un golaveraj umilitor, 1-21.

CFR nu a întâlnit nicio echipă suedeză într-un meci oficial. Nici Malmo nu a mai jucat în cupele europene împotriva românilor.

CFR Cluj Malmo scor live: Echipe probabile de start

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Djokovici, Hoban, Culio – Deac, Țucudean, Omrani

Antrenor: Edi Iordănescu

Malmo: Dahlin – Vindheim, Borsson, Nielsen, Safari – Innocent, Lewicki, Bachirou, Rieks – Traustason, Standberg

Antrenor: Uwe Rusler

Arbitrul muntenegrean Nikola Dabanovic va conduce meciul dintre CFR Cluj şi Malmo FF. Djordjije Raznatovic şi Marjan Paunovic sunt arbitri asistenţi, Milos Boskovic este arbitru de rezervă.

Meciul CFR Cluj – Malmo FF este televizat de la ora 19.00 de Telekom Sport 1, Look TV și Digi Sport 1.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei și vă prezintă rezumatul video.

Citește și: Cu cine ar putea juca echipele românești în următorul tur al cupelor europene

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top