Connect with us
Champions League 15 februarie. Real Madrid - Napoli și Bayern - Arsenal sunt meciurile din optimi de miercuri seara. Vezi aici scorul final.

Sport

Champions League 15 februarie: Real Madrid – Napoli: 3-1 și Bayern – Arsenal: 5-1

Champions League 15 februarie. Real Madrid – Napoli și Bayern – Arsenal sunt meciurile din optimile Ligii Campionilor de miercuri.

Rezultate Champions League 15 februarie: Real Madrid a învins Napoli, scor final 3-1.

Scorul a fost deschis de Napoli, în minutul 9 prin Lorenzo Insigne. Egalarea a venit 10 minute mai târziu, prin golul înscris de Cravajal. În repriza a doua, madrileni au mai marcat de două ori, prin Toni Kroos (49′) și Casemiro (55′).

În al doilea meci al serii, Bayern a umilit Arsenal, scor final 5-1.

Arjen Robben a deschis scorul în minutul 11. Arsenal a primit penalty după o intervenţie a lui Lewandowski în propriul careu iar Alexis Sanchez a egalat cu emoţii. După pauză, Bayern a preluat din nou conducerea prin golul lui Lewandowski (53′). Trei miute mai târziu, Thiago Alcantara a dus scorul la 3-1. Alcantra a reușit dubla în minutul 63. Thomas Muller a închis tabela la 5-1 (88′).

REAL MADRID – NAPOLI 3-1 VIDEO REZUMAT

BAYERN – ARSENAL 5-1 VIDEO REZUMAT

Știrea inițială

Real Madrid pornește ca favorită certă în meciul de azi cu Napoli, în ciuda faptului că formația italiană are 18 meciuri fără înfrângere în toate competițiile înainte de această partidă.

Vezi aici rezumatele meciurilor de ieri!

„Real Madrid va fi mereu favorită în Liga Campionilor. Cel mai important într-o dublă este să nu primim niciun gol în prima manşă. Vom avea însă viaţă grea pentru că Napoli este o echipă care ne poate pune în dificultate”, a spus Zinedine Zidane, antrenorul madrilenilor.

La Napoli, Vlad Chiricheș va fi, cel mai probabil, rezervă.

Real Madrid – Napoli – Echipe probabile de start

Real Madrid (4-3-3): Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Vázquez, Benzema, Ronaldo

Napoli (4-3-3) Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Zieliński, Diawara, Hamšík; Callejón, Mertens, Insigne

Partida începe de la ora 21.45 și este televizată de DolceSport 2

Bayern și Arsenal se întâlnesc miercuri seara într-un meci devenit deja clasic pentru această competiție. Cele două formații s-au mai întâlnit în optimi de trei ori: în 2005, 2013 şi 2014. Germanii au avut câștig de cauză de fiecare dată.

În tabăra bavareză, lipsesc Ribery și Boateng. Carlo Ancelotti, antrenorul lui Bayern, a declarat că se teme de forța de atac a lui Arsenal.  „Cei mai importanţi jucători ai lor sunt Alexis Sanchez, Ozil, Giroud şi Walcott. În atac sunt foarte periculoşi”, a spus italianul.

Bayern – Arsenal: Echipe Probabile

Bayern (4-3-2-1): Neuer – Lahm, Martínez, Hummels, Alaba – Alonso, Thiago, Vidal; Costa, Robben – Lewandowski.

Arsenal (4-2-3-1): Ospina – Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal – Elneny, Coquelin – Oxlade-Chamberlain, Özil, Sánchez; Welbeck

Meciul începe la ora 21.45 și este televizat de Dolce Sport 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top