Connect with us
Cine este Darius Olaru, marcatorul golului 1 din meciul cu Finlanda U21 vs România U21

Sport

Cine este Darius Olaru, marcatorul golului 1 din meciul cu Finlanda U21 vs România U21

Darius Olaru poate fi de departe denumit omul meciului din partida Finlanda U21 – România U21. Acesta a marcat la debutul României în Nations League U21 în minutul magic 21. Primul gol a fost imediat egalat de Finlanda, în minutul 24, dar România U21 a ieșit de pe teren cu o victorie care ne-a umplut inima de bucurie. Darius Olaru a fost cel care a deschis scorul și care are o poveste cel puțin la fel de fantastică ca finalul meciului.

Cine este Darius Olaru? Cum a ajuns un Dinamovist să joace la FCSB

Nu și-a dorit deloc să joace la Steaua lui Becali, dar patronul a insitat până când transferul s-a efectuat. Darius Olaru voia sa meargă să joace în afara țării, iar precontractul semnat în 2018 cu FCSB nu i-a adus deloc fericirea, ci doar o presiune „În plus”, asta spunea jucătorul într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Negocierile cu echipa lui de acasă Gaz Metan mediaș au fost purtate în perioada 2018-2020, iar Darius a fost până la urmă cedat de clubul său din orașul natal spre FCSB la începutul lui 2020.

Declara la momentul startului discuțiilor pentru transferul la Steaua că:

Dacă ar fi să alegi între acest club şi unul din străinătate, pentru ce ai opta?
Cred că aş alege să merg afară.

Chiar şi una din estul Europei?
Da, da, orice variantă din străinătate.
Eu zic că aş rezista afară.

Chiar crezi? Aşa spun toţi.
Să ştii că m-am gândit de multe ori şi eu. De la mentalitate pleacă tot. Acum, nu pot vedea în viitor, dar eu zic că m-aş integra bine şi aş face faţă. Am dorinţă foarte mare să mă realizez în fotbal.

Darius Olaru a ajuns sa joace la Steaua desi era Dinamovist convins

Darius Olaru a ajuns sa joace la Steaua desi era Dinamovist convins

Dinamo, marea admirație, după Gaz Metan Mediaș

Născut pe 3 martie 1998 în Mediaș, Darius Olaru avea echipa locală la suflet, dar una din echipele naționale cu palmares și greutatea pe care le-a admirat este echipa Dinamo.

Ţineam cu echipa locală, cu Gaz Metan, logic. Dar mă atrăgea mult şi Dinamo. Am prins echipa „spartanilor”, cu Claudiu Niculescu, cu Dănciulescu, cu Cătălin Munteanu, un fotbal ofensiv, mi-a luat ochii. Dar apoi, cu trecerea anilor, când juca echipa oraşului meu cu „câinii” ţineam cu Gaz Metan. Acum, ţin doar cu Mediaşul meu.

Darius Olaru viitorul star la Romaniei

Darius Olaru viitorul star la Romaniei

A fost selecționat la echipa U21 România în 2019, iar primul meci oficial a fost cel împotriva Italiei când a și marcat un gol. În 2020 Adrian Mutu a ales să deschidă competiția Nations League cu el și a pariat bine.

Olaru este și în programul România U21 pe 2021.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top