Connect with us
Cine este Otto Hindrich, portarul trimis de Dan Petrescu în teren la Botoşani

Sport

Cine este Otto Hindrich, portarul trimis de Dan Petrescu în teren la Botoşani

Otto Hindrich este titular în partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, debutând astfel în Liga 1.  Portarul este considerat un mare talent la început de drum.

Cine este Otto Hindrich, portarul trimis de Dan Petrescu în teren la Botoşani

Hindrich este internaţional U18 al României și până la vârsta de 14 ani a fost la grupele de copii sub îndrumarea lui Janos Mezei. Tânărul de numai 17 ani este considerat a fi o revelație în fotbal și tocmai de aceea va juca titular în poarta campioanei României în partida de la Botoşani.

Titularizea lui Hindrich din această seară l-a scos din echipă pe Costache, care prindea un loc de titular chiar în baza regulii U21.

Acest meci reprezintă o mare provocare pentru puștiul de 17 ani și dacă va reuși să îl impresioneze pe Dan Petrescu s-ar putea bucura de un loc de titular în stagiunea care urmează, în condițiile în care șansele ca Arlauskis să mai rămână la echipă sunt foarte reduse.

Otto Hindrich are o înălțime de 1.93 m şi a jucat pentru prima dată la CFR Cluj într-un meci amical contra lui Dundalk. Deși până la vârsta de 13 ani avea o statură potrivită, a explodat apoi cu peste 13 centimetri și i-a impresionat pe antrenori. Băiatul a fost adus la antrenamentele echipei mari din luna spetembrie, de către Dan Petrescu.

Otto vorbeşte fluent engleză, germană şi, bineînţeles, maghiară şi chiar e pasionat de informatică, matematică şi fizică.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top