Connect with us
Clinceni - FCSB SCOR. Atancanții lui Becali sunt miza meciului

Sport

Clinceni – FCSB SCOR 0-2. LIVE TEXT. Goluri Denis Man și Moruțan

Clinceni – FCSB scor 0-2. Meciul este transmis la TV de Digi Sport 1, Look Sport HD și Telekom Sport 1. De asemenea fotbalul dintre cele două echipe poate fi văzut și live video pe site-urile celor 3 televiziuni, dar și ale operatorilor de cablu sau telefonie mobilă. FCSB câștigă cu 2 la zero pe terenul celor de la Academica Clinceni.

FCSB a scăpat de problemele de sănătate care au decimat echipa și chiar și cu probleme a reușit să să mețină pe locul 3 în clasamentul Liga 1, cu 12 puncte.

Clincenci este campioană la meciuri cu scor final egal, la fel ca UTA Arad. La casele de pariuri, evident, Steaua lui Becali este favorită, dar Ilfovenii nu-s deloc de neluat în seamă. Echipa este închegată și oricând poate să genereze surprize.

Acesta este ultimul meci al etapei 7, după ce mai devreme a jucat Voluntari cu Viitorul, echipa lui Hagi a câștigat cu scor 0-2.

Live text Clinceni – FCSB SCOR 0-2

UPDATE 22:45, minutul 89 – Moruțan marchează un gol cu 1 minut înainte de final de meci. Scor Cliceni – FCSB 0-2.

UPDATE 22:42, Minutul 86 – Denis Execuție magistrală în minutul 87 GOOOOOL. Clinceni – FCSB 0-1.

UPDATE 22:35 – Florin Tănase execută faza fixă. Șut direct pe poarta Academica Clinceni, respinge portarul.

UPDATE 22:32 – Lovitură liberă pentru Clinceni. Rusescu bate în zid, mingea se loveste de Miron care a rămas întins pe gazon. Scor Clinceni – FCSB 0-0.

Meciul a revenit.

Pauză. Scor Clinceni – FCSB 0-0.

UPDATE 21:39 – Denis Man o nouă ocazie de gol, un moment de relaxare și neatenție în apărarea Clinceniului, dar scorul a rămas neschimbat. Centrare în fața porții, panică pentru Clienceni, Patrhiche își salvează colegii dintr-un moment delicat – Minutul 39.

UPDATE 21:18 – Florin Tănase trimite în transversală, dar Clinceniul ocrotită de șansă. Puțin a lipsit să asistăm la deschiderea scorului. Rămâne scorul 0-0, dar FCSB devine din ce în ce mai periculoasă – MINUTUL 19.

UPDATE 21:09 – Lovitură liberă pentru FCSB, după o imprudență a lui Pașov. Căpitanul FCSB, Tănase execută lovitura de la 11 metri. Oaspeții beneficiază de o lovitură liberă. Arbitrul Cojocaru a avertizat clinceni că zidul  construit nu este unul bun. Tănase șutează, dar mingea mergea peste poartă (Minutul 11).

Update 21:07 – Denis Man este într-o formă fantastică.

Clinceni – FCSB SCOR. Atancanții lui Becali sunt miza meciului – Foto de la startul meciului.

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB. A început partida!

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB. A început partida!

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB. A început partida!

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB. A început partida!

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB. A început partida!

LIVE VIDEO | Academica Clinceni - FCSB. A început partida!

Minutul 1 – Fluierul de start. Clinceni – FCSB este live video.

UPDATE – Transmisiunea video a început!

Echipele de start:

Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, M. Dobrescu – Cebotaru, Cascini – A. Cordea, Chunchucov, P. Petrescu – R. Andronic

Rezerve: G. Ureche – Fl. Achim, Chandarov, Boiciuc, Rusescu, Gardoş, C. Şerban, P. Pîrvulescu, L. Dumitriu

Antrenor: Ilie Poenaru

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Ov.Popescu, Moruţan, Tănase, Man, Buziuc – Buş.

Rezerve: Straton – Simion, Briceag, Vînă, Dumitru, Perianu, Oct.Popescu, G.Enache, Şut,

Antrenor: Anton Petrea.

Când revine Florinel Coman? 

Florinel Coman s-a accidentat în meciul lui FCSB de la Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League. Agentul fotbalistului de la FCSB, Ioan Becali a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre revenirea lui „Mbappe” pe gazon: „În două săptămâni va intra să se antreneze ca lumea şi în maximum trei va şi juca”, a explicat Becali, în urmă cu doar câteva zile.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top