Connect with us
Columbia - Anglia scor live și rezumat video - CM 2018

Sport

Columbia – Anglia scor final 1-1 (3-4 d.l.d) Rezumat video. Englezii merg în sferturi

Columbia Anglia scor final 1-1 – 3-4 după lovituri de departajare. Englezii s-au calificat în sferturile CM 2018 cu mari emoții, la penalty-uri în fața Columbiei.

Anglia s-a văzut egalată la ultima fază, dintr-un corner, apoi s-a ajuns la prelungiri, unde nicio echipă n-a mai marcat.

La loviturile de la 11 metri, englezii au fost cei norocoși și reușesc să meargă mai departe. Vezi rezumatul mai jos!

Update: Eric Dier marchează și Anglia merge mai departe în sferturi, unde va juca împotriva Suediei!

Update: Bacca execută și Pickford apără!

Update: Trippier înscrie fără emoții.

Update: Uribe ratează! Columbianul șutează în transversală!

Update: Henderson ratează! Ospina apără!

Update: Muriel marchează și el, cu mult calm.

Update: Rashford transformă lovitura cu un șut perfect.

Update: Cuadrado marchează cu un șut imparabil.

Update: Kane execută și marchează fără emoții, la colț.

U: Primul penalty este executat de Radamel Falcao. „El Tigre” transformă fără emoții, pe centrul porții.

Update: Avem lovituri de departajare! Ultima sfert-finalistă se decide la penalty-uri.

Minutul 117: Cuadrado primește cartonaș galben.

Minutul 115: Schimbare la columbieni: Zapata intră în locul lui Arias.

Minutul 115: Corner pentru Anglia, mingea ajunge la Dier care este complet nemarcat, dar acesta dă cu capul mult peste poartă.

Minutul 113: A intrat Rashford în locul lui Kyle Walker.

Miuntul 112: Ocazie Anglia! Rose pătrunde bine pe flanc și trimite spre poartă, dar mingea nu prinde cadrul porții.

Update: A început repriza a doua! Vardy șutează din 16 metri în brațele lui Ospina, dar asistentul ridică fanionul pentru ofsaid.

Minutul 105: Anglia acuză șocul primirii golului și nu mai reușește să lege nimic pe faza ofensivă. Columbienii joacă prudent, dar Falcao le-a dat ceva emoții fundașilor englezi cu loviturile sale de cap din interiorul careului. Pickford nu a fost însă pus la încercare.

Minutul 102: Schimbare la englezi: a intrat Rose în locul lui Young.

Minutul 95: Mojica centrează bine în careu, dar Falcao nu reușește să îi fața lui Pickford.

Update: A început prima repriză de prelungiri, iar nervii sunt încinși. Jucătorii celor două echipe s-au luat iar la ceartă după un duel între Barrios și Young.

Update: Avem prelungiri după un final dramatic! Columbienii au făcut un meci slab, dar Mina și-a salvat echipa!

Minutul 90+3: Gol Columbia! Gol Mina! Incredibil! La cornerul din ultimul minut, fundașul sud-american înscrie și își salvează echipa!

Minutul 88: Vardy îl înlocuiește pe Raheem Sterling, iar Muriel intră în locul lui Quintero.

Minutul 87: Falcao încearcă un șut de la 16 metri, dar fără emoții pentru Pickford.

Minutul 81: Ocazie Columbia! Cuadrado trage defectuos din careu, iar mingea se duce mult peste poartă.

Minutul 79: Schimbare la englezi: Alli este înlocuit de Dier.

Minutul 78: A intrat Uribe în locul lui C. Sanchez.

Minutul 69: Lingard primește și el un cartonaș galben pentru un fault.

Minutul 64: Cartonaș galben pentru Bacca. Abia intrat pe teren, acesta face un fault inutil și este avertizat.

Minutul 63: Ocazie Anglia! Alli trimite cu capul peste poartă din apropiere!

Columbienii sunt din ce în ce mai nervoși și protestează la deciziile arbitrului. Falcao a primit galebn pentru prosteste.

Minutul 62: Schimbare la Columbia: iese Lerma și intră Bacca.

Minutul 57: Gol Anglia! Gol Kane! Atacantul lui Tottenham transformă fără emoții și își duce echipa în avantaj!

Kane ajunge astfel la șase goluri marcate la acest mondial (3 din penalty) și este golgheterul competiției.

Minutul 55: Henderson primește cartonaș galben, după un conflict între fotbaliștii ambelor echipe.

Minutul 53: Penalty Anglia și cartonaș galben pentru C. Sanchez, după un fault la Kane!

Minutul 52: D.Sanchez reușește să respingă în corner o minge care se ducea bine către Maguire, după o lovitură liberă.

Update: A început repriza a doua. Fără schimbări la pauză în cele două formații.

Pauză: Columbia vs Anglia 0-0 la pauză, după o primă repriză echilibrată, dar fără multe ocazii.

Minutul 45+2: Lingard încearcă un șut fără preluare din interiorul careului, dar mingea se duce peste poartă.

Minutul 45+1: Primul șut pe poartă al Columbiei. Execușia lui Quintero nu îi pune probleme lui Pickford.

Minutul 42: Trippier trimite din lovitură liberă pe lângă poarta lui Ospina.

Minutul 40: Conflict între jucătorii celor două echipe, după o lovitură liberă acordată Angliei. Wilmar Barrios (Columbia) primește cartonaș galben pentru comportament nesportiv.

Minutul 28: Meci foarte echlibrat, englezii având până în acest moment o posesie ușor superioară de 51%. Defensiva columbiană a făcut față până acum lui Harry Kane, în timp ce sistemul de joc cu trei fundași ales de Southgate a blocat atacurile columbiene.

Minutul 15: Ocazie Anglia! Harry Kane primește o centrare de la Trippier, dar lovitura sa de cap nu este bună și trimite peste poartă din 4 metri, lateral stânga.

Minutul 10: Deși marile ocazii nu au venit până acum, avem parte de un meci frumos. Ambele echipe atacă și încearcă să joace cât mai rapid. Fanii sud-americanilor domină fondul sonor.

Minutul 5: Englezii au o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, lateral stânga. Mingea este trimisă direct pe poartă de Young, dar Ospina respinge.

Update: Lovitura de start a aparținut Columbiei!

Update: Echipele oficiale de start:

Columbia: 1. David Ospina – 4. Santiago Arias, 13. Yerry Mina, 23. Davinson Sanchez, 17. Johan Mojica – 5. Wilmar Barrios, 6. Carlos Sanchez, 16. Jefferson Lerma – 11. Juan Guillermo Cuadrado, 20. Juan Quintero – 9. Radamel Falcao (căpitan)

Anglia: 1. Jordan Pickford – 2. Kyle Walker, 5. John Stones, 6. Harry Maguire – 12. Kieran Trippier, 20. Dele Alli, 8. Jordan Henderson, 7. Jesse Lingard, 18. Ashley Young – 10. Raheem Sterling, 9. Harry Kane (căpitan)

Tânăra echipă ”Three Lions” a arătat multe calităţi, dar acum va avea de trecut un examen dificil, Anglia nereuşind să treacă de optimi la Cupa Mondială din 2006.

”Los Cafeteros” sunt o echipă talentată, chiar şi fără decarul James Rodriguez, golgheterul ediţiei precedente a Cupei Mondiale, incert pentru partida de marţi.

Vârful columbian Radamel Falcao va avea cu siguranţă o revanşă de luat după experienţele nereuşite în Premier League, la Manchester United şi Chelsea. La fel este cazul şi la Juan Cuadrado, care nu s-a adaptat la Chelsea.

Mijlocaşul Dele Alli ar urma să revină în echipa de start, ca să-l susţină pe atacantul Harry Kane, golgheterul la zi al turneului din Rusia, cu cinci reuşite, iar această mutare l-ar scoate din schemă pe Ruben Loftus-Cheek.

Ultimele meciuri ale columbienilor cu echipe europene la CM s-au încheiat cu victorii la scor de forfait în favoarea sud-americanilor, 3-0 cu Grecia acum patru ani şi 3-0 cu Polonia în grupă.

Selecţionerul Columbiei, argentinianul Jose Pekerman, care a folosit 45 de jucători în preliminarii, este la a treia Cupă Mondială din carieră şi a atins sferturile de finală în primele două situaţii, cu Argentina în 2006 şi cu Columbia în 2014.

Sud-americanii au marcat în fiecare din ultimele lor opt partide de la Cupa Mondială (17 goluri în total), de la eşecul cu Anglia din 1998.

Cele două formaţii s-au confruntat de cinci ori, Anglia având trei victorii, iar două meciuri s-au încheiat la egalitate. Singurul meci oficial a avut loc la CM 1998, când reprezentativa Albionului s-a impus cu 2-0. În cea mai recentă confruntare, în 2005, Anglia a învins în 2005 cu 3-2.

Câştigătoarea va juca în sferturi cu Suedia, care a învins Elveția în optimi

Rooney laudă Anglia pentru meciul pierdut cu Belgia

Meciul pierdut de Anglia în faţa Belgiei (0-1), în ultima confruntare din cadrul Grupei G a Cupei Mondiale de fotbal, a fost probabil cel mai bun rezultat de până acum la turneul final al echipei lui Southgate, a declarat fostul căpitan al englezilor, Wayne Rooney.

Selecţionerul Gareth Southgate a efectuat atunci nu mai puţin de opt schimbări în primul ”unsprezece”, naţionala Albionului pierzând în final partida la limită şi ocupând locul 2 în grupă, ceea ce îi conferă un traseu mai accesibil spre fazele superioare ale competiţiei.

”Din punctul meu de vedere, antrenorul a adoptat cea mai bună decizie la acel moment iar rezultatul a fost poate cel mai bun pentru naţionala Angliei. (…)

Uneori este nevoie să faci un pas în spate pentru a putea apoi să mergi înainte. Cu siguranţă, Southgate a gândit foarte bine”, a spus fostul internaţional Rooney, 32 de ani, în prezent component al echipei americane DC United, în MLS.

Probleme pentru James Rodriguez

Mijlocaşul columbian James Rodriguez este incert pentru partida cu Anglia, de marţi seara, din optimile Cupei Mondiale de fotbal, a anunţat selecţionerul Jose Pekerman.

”Noi sperăm ca Rodriguez să fie recuperat până la ora meciului iar rezultatele medicale sunt încurajatoare. Vom vedea cum se simte mâine”, a spus antrenorul naţionalei sud-americane.

Pekerman a menţionat că în cazul în care Rodriguez nu va fi apt de joc, îi va lua locul Luis Muriel.

James Rodriguez s-a accidentat în meciul cu Senegal, ultimul din faza grupelor, câştigat cu 1-0 de echipa sa. Mijlocaşul lui Bayern Munchen a efectuat examene medicale care au relevat un „edem uşor fără ruptură fibrilară la muşchiul solear drept”, a indicat federaţia columbiană.

Anglia şi Columbia se vor întâlni marţi seara pe stadionul Spartak din Moscova.

Columbia Anglia scor live: Echipe probabile de start

Echipele probabile pentru meciul de pe Stadionul Spartak (capacitate 45.000 locuri):

Columbia: David Ospina – Santiago Arias, Davinson Sanchez, Yerry Mina, Johan Mojica – Carlos Sanchez, Mateus Uribe – Juan Cuadrado, Juan Quintero, Luis Muriel – Radamel Falcao. Selecţioner: Jose Pekerman.

Anglia: Jordan Pickford – Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire – Kieran Trippier, Dele Alli – Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ashley Young – Raheem Sterling, Harry Kane. Selecţioner: Gareth Southgate.

Arbitru: Mark Geiger (SUA).

Meciul este televizat de la ora 21.00 de TVR 1 și TVR HD. Partida poate fi urmărită live online pe tvrplus.ro.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al partidei și vă oferă rezumatul video.

Citește și: Suedia – Elveția scor final 1-0 și rezumat video. Suedezii merg în sferturile CM 2018

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top