Connect with us
Columbia - Senegal scor live - Video online Meci CM 2018

Sport

Columbia – Senegal scor final 1-0 – Rezumat Video online CM 2018, grupa H

Columbia Senegal scor final 1-0. Columbienii au obținut calificarea în optimile CM 2018, după o victorie contra senegalezilor.

Cu 6 puncte, Columbia câștigă grupa H, iar Japonia, învinsă azi cu 1-0 de Polonia, termină pe poziția secundă.

Japonia și Senegal au fost la egalitate perfectă, iar departajarea a fost făcută după criteriul fair-play. Africanii au avut mai multe cartonașe, așa că termină grupa pe 3, cu 4 puncte.

Polonia încheie ultima, cu 3 puncte.

Japonia și Columbia așteaptă acum adversarul. Cele două echipe vor juca fie cu Anglia, fie cu Belgia.

Vezi rezumatul mai jos!

Final: Columbia câștigă partida și merge în optimile CM 2018! Scor final 1-0.

Minutul 81: Senegalezii încep să forțeze egalarea, având în vedere că la acest scor sunt eliminați. Sadio Mane (Senegal) a încercat să găsească un coechipier liber în careu, dar David Ospina a ieșit din poartă și a respins.

Minutul 76: M’Baye Niang ratează o mare ocazie! Șutul său din interiorul careului este blocat de Ospina.

Minutul 74:  Gol Columbia! Gol Yerry Mina! Sud-americanii sunt foarte aproape de calificarea în optimi! 

Minutul 66: Falcao (Columbia) este atent și reacționează bine în interiorul careului pentru a prelua mingea venită dintr-un corner. El nu reuşeşte să direcţioneze balonul în plasă și acesta trece puţin peste transversală.

Update: Polonia a deschis scorul! Japonezii sunt eliminați la acest scor, iar columbienii și senegalezii merg mai departe!


Update: S-a dat startul reprizei secunde. Nicio modificare la cabine.

Pauză: Scor alb după o primă repriză foarte slabă. În celalalt meci, Japonia și Polonia se află la egalitate, scor 0-0. La aceste rezultate, columbienii sunt eliminați.

Minutul 31: James Rodriguez a fost în locuit de Muriel. Vedeta columbiană se resimte după o accidentare.

Minutul 24: Falcao trimite peste poartă, cu capul, după o centrare din lovitură liberă. Arbitrul asistent ridicase însă fanionul pentru ofsaid.

Minutul 18: Se acordă peenalty pentru Senegal, la un fault asupra lui Mane! După consultarea arbitrajului video, centralul anulează decizia, considerând că fundașul columbian Sanchez a lovit întâi mingea.

Minutul 11: Prima ocazie a meciului aparține columbienilor. Șutul lui Quintero din lovitură liberă este respins de portarul senegalez.

Update: A început meciul, cu lovitura de start a africanilor.

Echipele de start:

Senegal: 16. Khadim Ndiaye – 22. Moussa Wague, 6. Salif Sane, 3. Kalidou Koulibaly, 12. Youssouf Sabaly – 18. Ismaila Sarr, 8. Cheikhou Kouyate (căpitan), 5. Idrissa Gana Gueye, 10. Sadio Mane – 20. Keita Balde Diao, 19. Mbaye Niang

Selecţioner: Aliou Cisse

Columbia: 1. David Ospina – 4. Santiago Arias, 23. Davinson Sanchez, 13. Yerry Mina, 17. Johan Mojica – 15. Mateus Uribe, 6. Carlos Sanchez – 11. Juan Guillermo Cuadrado, 20. Juan Quintero, 10. James Rodriguez – 9. Radamel Falcao (căpitan)

Selecţioner: Jose Pekerman.

Japonia şi Senegalul se califică în optimi cu egaluri în ultimele meciuri din grupă. Dacă cele două vor face remize identice, se va apela în acest caz la clasamentul fair play, africanii având cinci cartonaşe galbene, faţă de trei ale niponilor. Columbia poate avansa dacă învinge Senegalul, iar un egal i-ar fi suficient, dacă Polonia ar învinge Japonia.

Senegalul ar fi fost calificată dacă învingea Japonia, echipă pe care a condus-o de două ori, dar a fost egalată de fiecare dată.

Columbia, sfertfinalistă în urmă cu patru ani, a început cu stângul turneul din Rusia, fiind învinsă de Japonia cu 2-1. ”Los Cafeteros” şi-au revenit în meciul al doilea, câştigând cu 3-0 în faţa Poloniei, după o evoluţie foarte apreciată, remarcându-se vedetele Falcao, Juan Cuadrado şi James Rodriguez, golgheterul ediţiei trecute a competiţiei.

Câştigătoarea Grupei H va înfrunta în optimi formaţia clasată pe locul secund în Grupa G, Anglia sau Belgia.

La singura sa participare anterioară la Cupa Mondială, în 2002, Senegalul a ajuns în sferturile de finală, egalând cea mai bună performanţă a unei echipe africane, după o victorie în meciul de debut cu campioana en titre, Franţa. Selecţionerul Aliou Cisse a fost căpitanul echipei din 2002.

Cele două echipe s-au înfruntat o singură dată până acum, terminând la egalitate, 2-2, într-un meci amical jucat în Argentina, înaintea CM 2014, africanii fiind conduşi cu 2-0 la pauză.

La Cupa Mondială, Columbia a fost învinsă de Camerun cu 2-1 (după prelungiri), în 1990, dar a învins alte două formaţii africane, 1-0 cu Tunisia (1998) şi 2-1 cu Cote d’Ivoire (2014).

”Leii din Teranga” au terminat la egalitate, 3-3, la singurul meci cu o echipă sud-americană la Cupa Mondială, în 2002, contra Uruguayului.

Absențe la Columbia înainte de meciul cu Senegal

Fotbalistul columbian Abel Aguilar nu s-a refăcut după o accidentare şi va rata meciul de joi cu Senegal, decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018, a anunţat miercuri selecţionerul Jose Pekerman, citat de AFP.

„Îi dăm câteva zile de repaus şi sperăm că va fi pregătit pentru meciurile următoare”, a declarat selecţionerul argentinian al Columbiei despre Aguilar, care a suferit o accidentare la aductorul stâng. Mijlocaşul defensiv a fost înlocuit de Mateus Uribe în minutul 32 al meciului cu Polonia. Uribe ar urma să fie titular în întâlnirea cu Senegal.

Pekerman a spus că are „veşti bune pentru toţi jucătorii”. El a indicat că portarul David Ospina „este complet refăcut, a primit doar o lovitură uşoară, este gata să joace”.

Columbia este pe locul 3 în Grupa H, cu 3 puncte din primele două meciuri. Echipa sud-americană va avansa în optimile de finală dacă învinge Senegalul, iar un egal i-ar fi suficient, dacă Polonia ar învinge Japonia.

Columbia Senegal scor live: Echipe probabile de start

Echipele probabile pentru meciul de pe Samara Arena (capacitate 41.970 locuri):

Senegal: Khadim Ndiaye – Wague, Koulibaly, Salif Sane, Sabaly – Kouyate, Pape Alioune Ndiaye, Idrissa Gana Gueye – Ismaila Sarr, Niang, Mane. Selecţioner: Aliou Cisse.

Columbia: Ospina – Arias, Davinson Sanchez, Mina, Mojica – Carlos Sanchez, Uribe – Juan Cuadrado, Quintero, James Rodriguez – Falcao. Selecţioner: Jose Pekerman.

Arbitru: Milorad Mazic (Serbia).

Meciul cu Senegal vs Columbia poate fi văzut live stream online pe tvrplus și este televizat de TVR 1. Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al acestei partide și vă oferă rezumatul video.

Vezi și: Program optimi CM 2018 – Rezultatele complete ale meciurilor și clasament grupe

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top