Connect with us
Craiova - FCSB Scor. Schimbări drastice la Steaua înainte de meci

Sport

Craiova – FCSB Scor 0-2. Live video. Festival de ratări în poarta oltenilor

Craiova – FCSB Scor 0-2. Meciul dintre cele două echipe face parte din etapa 14-a din Liga 1. Partida poate fi văzută la Digi Sport, Look Sport + și Telekom Sport 1. Meciul este transmis și online sub formă de live video.

Craiova – FCSB Scor 0-2 LIVE TEXT și Live video

Scor final Craiova – FCSB 0-2.

Minutul 55 – Dennis Man scapă din marcajul lui Marius Constantin, scapă singur spre poartă și îl execută pe Pigliacelli cu piciorul stâng. Scor Craiova – FCSB 0-2.

Minutul 39 – Denis Man deschide scorul pentru FCSB, scor Craiova FCSB 0-1. Dennis Man înscrie şi deschide scorul! Man şutează din întoarcere, din interiorului careului, după o pasă a lui Coman, Pigliacelli ia gol pe colţul său.

Denis Man deschide scorul pentru FCSB

Denis Man deschide scorul pentru FCSB

Minutul 34 – Ocazie U Craiova! Cicâldău trage din prima, după o pasă în centru a lui Ivan, însă Vlad se întinde bine şi reuşeşte să respingă peste transversală!

Minutul 28 – Ocazie FCSB. Florin Tănase trage peste poartă din lovitură liberă, de la distanţă! Pigliacelli n-a avut nicio emoţie.

Minutul 21: OCAZIE CRAIOVA! Nistor ii paseaza lui Mamut, care suteaza din prima de la 15 metri la coltul lung, Vlad intervine superb si trimite in corner!

Minutul 14 – Man intră în careu și încearcă un șut cu dreptul, dar trimite slab și Pigliacelli reține fără probleme.

Minutul 12: Morutan centreaza pentru Man din corner, dar Baiaram intervine inspirat si respinge balonul din nou in corner!

Minutul 10 – Început de meci agresiv, atât Craiova cât și FCSB luptă pentru trofeul ce poate fi luat dacă câștigă meciul. Scorul încă n-a fost deschis.

Minutul 9 – Nicio ocazie clară de gol sau vreo fază periculoasă la niciuna dintre porţi până acum. FCSB a încercat o schemă la o lovitură liberă, apoi Cristea a respins din careu la o centrare a lui Cicâldău, dintr-o fază fixă din marginea careului.

Minutul 1 – Fluierul de start. Imagini din meciul Craiova – FCSB

UPDATE 20:27 – Transmisiunea pe TV și live video a început.

Live video Craiova – FCSB

Live video Craiova – FCSB Aradeste live video și live stream pe site-urile: digisport.rodigionline.ro (pentru abonații abonații RCS RDS), horizon.tv și aplicația pentru telefon live video pe mobil Vodafone TV (pentru abonații Vodafone șu UPC), Orange TV aplicație mobilă pentru cei abonați la Orange, pe site-ul FocusSat sau Appstore sau Magazin Play aplicaliția LIVE TV. Iar cei de la Telekom pot vedea meciul pe Telekom Sport 1 care este live video gratuit pentru abonații companiei pe site-ul telekomtv.ro.

Echipe de start Craiova – FCSB

#Liga1 #etapa14 #CraiovaFCSB

Aceasta este echipa cu care roș-albaștrii vor începe meciul de la Craiova, care va începe la 20:30, în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

Posted by FCSB on Friday, December 18, 2020

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Bancu – Nistor, Bic, Cicâldău – Baiaram, Mamut, Ofosu

Rezerve: Popescu, Mitran, Papp, Screciu, Căpățînă, Bărbuț, Cîmpanu, V. Constantin, Ivan

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Ov. Popescu, Panțîru – Olaru, Simion, Moruțan – Man, Tănase, Coman

Rezerve: Straton, Briceag, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă, Pantea, Octavian Popescu, Șut

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top