Connect with us
Cristiano Ronaldo, la Juventus! Cu cine îl va înlocui Real Madrid

Sport

Cristiano Ronaldo, la Juventus! Cu cine îl va înlocui Real Madrid

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino pare a fi o certitudine. Presa internațională spune că vedeta Portugaliei s-a înțeles cu italienii și va primi un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

Real Madrid ar urma să primească 100 de milioane de euro în schimbul golgheterului său.

Luciano Moggi, fostul șef al lui Juventus, spune că Ronaldo a făcut deja vizita medicală la campioana Italiei: Cred că a semnat şi a efectuat deja vizita medicală cu Juventus, asta după ce am vorbit cu oameni importanţi”.

Presa italiană susține că Cristiano Ronaldo ar urma să oficializeze mutarea în acest weekend.

Discutând cu jurnaliștii spanioli, jucătorul lusitan a dat de înțeles că șederea sa la Real Madrid s-a terminat.

„În următoarele zile, voi da un răspuns fanilor. A fost foarte frumos să fiu la Madrid”, a spus Cristiano, care ar urma să poarte tot tricoul cu numărul 7 la noua sa echipă.

Real Madrid s-ar fi reorientat repede  și încearcă să îl transfere pe englezul Harry Kane (Tottenham), golgheterul de la Campionatul Mondial de fotbal.

Totodată, Juventus s-ar putea despărți de Gonzalo Higuain, care este în tratative cu Chelsea.

Câştigător a cinci Baloane de Aur, atacantul de 33 de ani a venit la Real Madrid în 2009. Spaniolii le-au plătit 94 de milioane de euro celor de la Manchester United pentru portughez.

La Real, Ronaldo a jucat 438 de meciuri şi a marcat 450 de goluri.

Ruptura dintre câștigătoarea Champions League și starul său a venit la finalul acestui sezon. Cristiano Ronaldo, cu un salariu stagional de 21 de milioane de euro pe an la madrileni, a solicitat o mărire consistentă de salariu.

Șeful lui Real Madrid, Florentino Perez, nu a fost însă de acord, iar portughezului nu i-a convenit acest lucru.

Imediat după finala Champions League, Cristiano Ronaldo a lăsat să se înțeleagă că acesta a fost ultimul său sezon în tricoul galacticilor.

Citește și: Ronaldo a fost condamnat la doi ani de închisoare! De asemenea, trebuie să plătească aproape 19 milioane de euro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top