Connect with us
Cristiano Ronaldo îşi transformă lanţul de hoteluri în spitale pentru bolnavii de coronavirus

Sport

Cristiano Ronaldo: „Nu există altul mai bun decât mine”. Ce titlu a primit

Cristiano Ronaldo a fost marele câştigător al galei premiilor „Quinas de Ouro”, desfăşurată luni la Lisabona. În cadrul acestui spectacol, fotbalistul de la echipa Real Madrid a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017.

„Atât la nivel personal, cât şi colectiv, am trăit un an de vis. Anul trecut a fost istoric la Real Madrid, pentru că am câştigat cinci trofee. Am câştigat şi Balonul de Aur, premiul The Best din partea FIFA. Deci, eu cred mereu că nu există altul mai bun decât mine, în orice caz pe teren”, a declarat Ronaldo, care a adăugat că a mai doborât un record în 2017, prin venirea pe lume a trei copii.

„Atât pe teren, cât şi în afara lui, eu încep să devin un obişnuit al recordurilor”, a mai spus vedeta portugheză.

Atacantul lui Real Madrid a primit trofeul chiar din mâinile preşedintelui UEFA, Alexander Ceferin, prezent la ceremonia care a avut loc la Pavilihao Carlos Lopes din capitala portugheză

Ronaldo a acumulat 65% din voturi în cadrul anchetei Federaţiei portugheze de fotbal, devansându-l pe portarul lui Sporting Lisabona, Rui Patricio (18%), şi pe mijlocaşul lui Manchester City, Bernardo Silva (17%).

În vârstă de 33 ani, Cristiano Ronaldo a cucerit pentru a doua oară consecutiv premiul „Quinas de Ouro”, rezervat fotbalistului lusitan al anului, după ce în anul 2015 a fost desemnat cel mai bun jucător portughez din istorie, de către Federaţia din ţara sa.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Șase sportivi români, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha

Federaţia Internaţionale de Gimnastică anunță participarea României cu şase sportivi la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha (Qatar), programată în perioada 21-24 martie.

La masculin vor concura Vlad Bogdan Cotuna (sol, paralele, bară fixă), Adelin Kotrong (sol, cal cu mânere, sărituri), Andrei Ioan Groza (cal cu mânere, bară fixă) şi Andrei Vasile Muntean (inele, paralele).

În concursul feminin, pentru România vor evolua Anamaria Ocolişan (la paralele, bârnă şi sol) şi Nica Ivănuş (bârnă şi sol).

Competiţia, la care şi-au anunţat participarea gimnaşti din circa 40 de ţări, va fi un test pentru organizatori în perspectiva Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică din luna octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top