Connect with us
Cristina Neagu vorbește despre șansele României la Europene. Handbalista în vârstă de 28 de ani a arătat un semi-pesimism.

Sport

Cristina Neagu vorbește despre șansele României la Europene

Cristina Neagu vorbește despre șansele României la Campionatul European din Suedia. Handbalista în vârstă de 28 de ani a arătat un semi-pesimism în ceea ce privește posibilitatea câștigării marelui trofeu. Interul stânga al naționalei a analizat situația echipei înaintea primului meci din grupa D.

Cristina Neagu, pesimistă înainte de debutul la Europene

‘Suntem pregătite, mâine începe turneul. Debutăm împotriva Norvegiei, va fi un meci foarte greu, e o echipă pe care am bătut-o rar în ultimii 15 ani. Ne-am pregătit cât am putut noi de bine şi vrem să obţinem puncte. Privind lucrurile pe hârtie, important este să accedem în grupele principale. Însă avem o grupă foarte grea, pentru că Norvegia şi Rusia sunt extrem de puternice, iar Croaţia are și ea o echipă solidă. Obiectivul este acum accederea în grupele principale.”, a declarat Neagu, duminică înainte de plecarea spre Suedia.

Selecționata României merge la turneul suedez cu 3 absențe importante. Valentina Elisei, Camelia Hotea şi Ana Maria Tănăsie vor absenta din lotul „tricolor”. Pe lângă cele trei, antrenorul Martin Ambros nu se va putea baza nici pe Aurelia Brădeanu, retrasă din activitate chiar în această toamnă.

Citește și:TVR transmite Campionatul European de handbal feminin

Așteptări limitate

Cristina Neagu a dezbătut și subiectul așteptărilor. Ea recomandă suporterilor să fie prudenți în ceea ce privește pretențiile pentru acest turneu pentru că adversarele vor fi acerbe.

„Oamenii au aşteptări mari de la echipa noastră, ştim. Însă după Olimpiadă s-au schimbat multe lucruri. Echipa s-a schimbat, antrenorul la fel. Avem un antrenor care a venit cu idei noi, pe care încercăm să le asimilăm. Sigur că ne dorim să ne întoarcem cu medalii, deşi nu cred că putem câştiga aurul. Din punctul meu de vedere, e o problemă că am plecat cu o zi înainte şi cu noaptea în cap. Vom călători 12 ore, iar mâine vom avea meci. Este obositor. Însă nu eu am hotărât acest lucru. Trebuie sa-i intrebati pe cei care au cumpărat bilete. Mi-ar fi plăcut să plecăm mai devreme, să ajungem în timp util și să fim mai relaxate”, a spus Cristina Neagu pentru Sport.ro.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top