Connect with us
CSKA Sofia - CFR Cluj scor. Live video, echipa României speră la victorie

Sport

CSKA Sofia – CFR Cluj scor 0-2. Victorie pentru România!

CSKA Sofia – CFR Cluj Scor 0-2. Live video pe HUFF, Live video CSKA Sofia – CFR Cluj Aradeste live video și live stream pe site-urile: digisport.rodigionline.ro (pentru abonații abonații RCS RDS), horizon.tv și aplicația pentru telefon live video pe mobil Vodafone TV (pentru abonații Vodafone șu UPC), Orange TV aplicație mobilă pentru cei abonați la Orange, pe site-ul FocusSat sau Appstore sau Magazin Play aplicaliția LIVE TV. Iar cei de la Telekom pot vedea meciul pe Telekom Sport 1 care este live video gratuit pentru abonații companiei pe site-ul telekomtv.ro.

CSKA Sofia – CFR Cluj scor 0-2 live text

Minutul 74 – GOOOOOOL CFR CLUJ! Echipa României face spectacol.

Min. 19: Ocazie CFR! VInicius, aproape de un nou gol. Centrarea lui Păun l-a găsit perfect, iar portarul lui ŢSKA a scos mingea de sub bară. Ulterior, arbitrul a acordat fault în atac, după ce indicase corner pentru CFR.

Min. 19: Ocazie CFR! Şutul lui Păun a fost deviat în corner.

Min. 7: Ocazie ŢSKA! Bălgrădean nu s-a înţeles cu Burcă, iar Sowe avea oportunitatea de a marca, însă portarul CFR-ului a respins în corner.

Min. 3: Ocazie ŢSKA! Yomov a şutat periculos, dar Bălgrădean a respins.

UPDATE  20:00 – Echipa de start CSKA Sofia – CFR Cluj

CSKA Sofia - CFR Cluj, ACUM, la Digi Sport 1, în grupele UEL. Bulgarii, două ocazii în câteva minute

CSKA Sofia – CFR Cluj, ACUM, la Digi Sport 1, în grupele UEL. Bulgarii, două ocazii în câteva minute

LIVE VIDEO | ŢSKA Sofia – CFR Cluj 0-0 | Telekom Sport 1

Echipele de start ŢSKA Sofia – CFR Cluj:

  • ŢSKA: Bussatto – Vion, Antov, Mattheij, Mazikou – Youga, T. Rodrigues – Sinclair, Sankharé, Yomov – Sowe
  • Rezerve: Evtimov, geferson, Henrique, Beltrame, Zanev, Keita, Penaranda, Turitsov, Ahmedov
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Hoban, Djokovic, Păun – Deac, Debeljuh, Rondon
  • Rezerve: Sandomierski, Manea, Omrani, Pereira, Ciobotariu, Latovlevici, Chipciu, Vojtus, Cestor, Itu, Joca, Carnat

CFR Cluj s-a calificat pentru a doua oară la rând în grupele Europa League şi trupa lui Dan Petrescu va debuta cu o deplasare la Sofia, pentru meciul cu ŢSKA. Partida va avea loc joi, 22 octombrie, de la 19:55, şi va fi transmisă de Telekom Sport 1 şi de site-ul telekomsport.ro. Meciul va avea număr limitat de spectatori.

Echipa lui Dan Petrescu n-are nicio înfrângere în ultimele cinci meciuri din Liga 1 şi e pe locul trei în clasament, dar, de partea cealaltă, ŢSKA Sofia nu se poate lăuda cu un asemenea parcurs. Bulgarii au un parcurs prost în campionat şi n-au câştigat niciuna dintre ultimele cinci partide jucate, clasându-se pe locul patru.

Partida de la Sofia va fi arbitrată de turcul Halil Umut Meler, la centru, care va fi ajutat de Mustafa Eyisoy şi Cevdet Komurcuoglu la cele două tuşe, iar al patrulea oficial va fi Koray Gencerler. ŢSKA Sofia şi CFR Cluj nu s-au întâlnit niciodată în meci direct de-a lungul istoriei celor două cluburi.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top