Connect with us
Cum arată familia lui Nicolae Mitea, fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu

Sport

Cum arată familia lui Nicolae Mitea, fotbalistul care s-a iubit cu Andreea Tonciu

S-a iubit pătimaș, timp de șase ani, cu Andreea Tonciu. Relația lor a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza certurilor și neînțelegerilor repetate. În cele din urmă și-au spus „adio” și fiecare a luat-o pe drumul lui. Cum arată familia lui Nicolae Mitea?

Cum arată familia lui Nicolae Mitea

Odată anunțată despărțirea de Andreea Tonciu, aparițiile în presa de scandal ori în televiziune ale lui Nicolae Mitea au încetat. Fotbalistul s-a retras din showbizul românesc și a căutat să-și întemeieze o familie cu o femeie… mai puțin celebră.

Cea care îi este alături în prezent este Irina, o femeie modestă, dar nu mai puțin sexy. Ea i-a dăruit, în ianuarie 2017, o fetiță lui Nicolae Mitea, după care fotbalistul este topit. La cei 34 de ani ai săi, fostul Andreei Tonciu duce o viață tihnită, departe de lumina reflectoarelor.

Nicolae Mitea a renunțat la fotbal

Dispariția din lumina reflectoarelor a venit la pachet cu o altă schimbare majoră în viața lui Nicolae Mitea. Acesta a renunțat la fotbal, deși avea o carieră promițătoare, și s-a dedicat imobiliarelor.

Bărbatul deține o firmă de imobiliare, iar cel mai recent proiect al său i-a adus succesul în domeniu. El a construit un bloc în Pantelimon, iar apartamentele s-au vândut ca pâinea caldă, semn că și conturile lui s-au rotunjit.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top